BizRemote by certSIGN OPEN FOR BUSINESS Stiri

DAbo Doner deschide patru noi restaurante

3 mart. 2021 < 1 min

DAbo Doner deschide patru noi restaurante

Reading Time: < 1 minut

Într-o perioadă plină de provocări pentru industria HoReCa, antreprenorul sibian Dan Paștiu continuă planurile de expansiune și deschide, la începutul acestei luni, patru noi restaurante în Cluj- Napoca, Brezoi și Bacău

Planul de expansiune al antreprenorului sibian Dan Paștiu continua și DAbo Doner va deschide simultan patru noi restaurante. Orașele alese pentru extinderea brandului DAbo sunt Cluj-Napoca (unde se vor deschide două restaurante, unul în Iulius Mall și cel de-al doilea în Piața Unirii), Bacău și Brezoi, care va fi și prima locație Drive-Thru a lanțului DAbo din România.  

La evenimentul de deschidere, care va avea loc mâine, 4 martie vor participa Dan Paștiu, fondatorul DAbo, Loredana Bestea, CEO, DAbo, Eusebiu Vasilescu, Director Dezvoltare și Operare Franciză și Isabella Brănișteanu, Director de Marketing al DAbo.

În fiecare locație deschisă, pofticioșii vor putea primi gratuit 1.000 de donere și, de asemenea, vor avea ocazia să participe la o tombolă pentru a câștiga patru abonamente pe viață la DAbo.

La începutul acestui an, brandul DAbo Doner a depășit granițele României, prin deschiderea primul restaurant românesc de fast-food din Londra, amplasat chiar lângă stadionul Wembley.

DAbo Doner își propune să deschidă încă 5 restaurante în Londra anul acesta și 40 de restaurante în toată Anglia în următorii 3 ani. Acestora li se adaugă deschiderea de noi unități în Ungaria, sub Master Franciză, prin intermediul partenerului din franciza DAbo care are unități deschise în Satu Mare și Baia Mare, dar și în Bulgaria, prin intermediul partenerului care deține deja două unități sezoniere pe litoral și un restaurant permanent în Mangalia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: