BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Donații de viziere pentru cadrele medicale

apr. 8, 2020 < 1 min

Donații de viziere pentru cadrele medicale

Reading Time: < 1 minut

Avon România și tipografia AMMA Print donează 5000 de viziere pentru personalul medical din spitalele românești. Compania a răspuns solicitării Fundației Regina Maria și a oferit finanțarea necesară pentru vizierele produse mai apoi de tipografie. Vizierele se distribuie zilele acestea către următoarele spitale: Spitalul Clinic Colentina, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan” București și Spitalul Universitar de Urgență Militar Dr. Carol Davila București, clinica Fundației Regina Maria din București,  Spitalul Municipal din Roșiori de Vede și Spitalul General Căi Ferate Drobeta Turnu Severin.

Avon donează și 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să își desfășoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confruntă cu problemele unor boli incurabile.

De asemenea, încă de la începutul epidemiei în România, compania a donat produse de igienă (1,7 tone de produse de igienă personală -săpunuri lichide și geluri de duș – donate către centrele de carantină din București, prin intermediul campaniei inițiate de Fundația Prețuiește Viața, fondată de Andreea Marin), a făcut donații în bani pentru echipamente de protecție (tot prin intermediul campaniei demarate de Fundația Prețuiește Viața). De asemenea, 1% din valoarea încasărilor din întreaga colecție de parfumuri Today Tomorrow Always, cea mai populară din portofoliul Avon, va merge tot către achiziția de echipamente pentru medici.

Fundația AVON a donat 1 milion de dolari la nivel global pentru sprijinrea victimelor violenței domestice, iar o parte din aceste fonduri vor ajunge și în România și vor veni în ajutorul asociațiilor care, prin linii de asistență dedicate sau adăposturi, oferă în această perioadă sprijin victimelor abuzurilor domestice, al căror număr este posibil să crească pe fondul izolării la domiciliu. 

Foto: © Robert Kneschke | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: