Tech

Doua zile de internet gratuit de la Vodafone, nelimitat, pentru toata lumea

08/02/2016 2 min read

Doua zile de internet gratuit de la Vodafone, nelimitat, pentru toata lumea

Reading Time: 2 minute

Toti utilizatorii serviciilor de comunicatii mobile din Romania pot beneficia de internet gratis de la Vodafone Romania, in perioada 13-14 februarie, a anuntat azi operatorul intr-o conferinta de presa. Aceasta experienta gratuita de date, fara costuri suplimentare si limitari de viteza, este valabila pentru toti utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone Romania vor putea, de asemenea, experimenta Internetul nelimitat gratuit, solicitand o cartela SIM in orice magazin Vodafone sau in reteaua de magazine partenere, incepand din 8 februarie.

rossini chiarelli lause (1) rossini chiarelli lause (2)

Veste buna si pentru cei care calatoresc cu metroul: in intervalul 8 februarie – 31 martie, clientii Vodafone vor beneficia si de trafic gratuit de date. Astfel, zona Metroului din Bucuresti va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmari filme sau asculta muzica, prin aplicatii mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, incerca noi experiente digitale, precum continutul imbogatit al Bibliotecii Digitale in parteneriat cu Humanitas sau continut digital de business, precum si sa beneficieze de continut util in aplicatii ca MyVodafone, ce poate fi descarcata de la adresa vodafone.ro/aplicatii sau sa cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online. Traficul de date inregistrat la Metroul din Bucuresti va fi gratuit pentru toti utilizatorii Vodafone – abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business – pana la 31 martie 2016

De asemenea, incepand din 16 februarie, toti utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experienta referitoare la serviciile Vodafone Romania direct prin intermediul aplicatiei MyVodafone. Fiecare utilizator care ofera feed-back relevant primeste o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in pana la 48 de ore de la completarea formularului din aplicatie si va putea fi utilizat timp de 24 de ore. Astfel, Vodafone devine primul operator care garanteaza un nivel optim al satisfactiei pentru toti utilizatorii sai, abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă