fbpx
Lifestyle

Echipa CGS Romania, castigatoare la Winter Corporate Games1 min

29/01/2016 < 1 min read

Echipa CGS Romania, castigatoare la Winter Corporate Games1 min

Reading Time: < 1 minut

Echipa CGS Romania s-a intors cu 2 trofee si 4 medalii de la cea de-a patra editie Winter Corporate Games, organizata in week-end-ul 22 – 24 ianuarie, la Brasov. Cei 180 angajati, care au format cea mai numeroasa echipa inscrisa in competitie s-au intrecut cu alti aproape 1000 de corporatisti pentru trofeele Winter Corporate Games si pentru sansa de a reprezenta Romania la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist.

Echipa CGS Romania a fost inscrisa la toate cele 10 sporturi din cadrul competitiei (schi, snowboard, tir, volei pe zapada, tenis de masa, tenis de camp, bowling, biliard, fotbal indoor si catchball) si a castigat Trofeul pentru Divizia 7, Trofeul Grand Award Sport for Life si 4 medalii: 1 de argint si 3 de bronz.

CGS Romania, cu angajati in 4 locatii diferite a reusit pentru al treilea an consecutiv sa isi uneasca grupul de participanti cu pasiune pentru sport, incurajand spiritul de echipa si un stil de viata sanatos.

”Mandru de echipa CGS Romania. Va multumesc, pentru ca ati fost niste concurenti excelenti. Va multumesc pentru implicare si participare.”, a declarat Phil Friedman, presedinte si CEO al Computer Generated Solutions.

Totodata,  Mihai Dumitrescu, membru in cadrul echipei CGS a afirmat ca ”sportul educa, sportul ne invata sa gestionam esecuri si victorii, sportul uneste si modeleaza caractere. Sunt mandru ca am avut ocazia sa particip alaturi de oameni minunati, intr-o competitie fantastica!”.

CGS Romania a fost nu doar participant in cadrul Winter Corporate Games, singura competitie de iarna pentru amatori din Romania, ci si partener oficial al evenimentului.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *