Management Stiri

eJobs lansează We Are HR, revista dedicată profesioniștilor din resurse umane

12 oct. 2017 < 1 min

eJobs lansează We Are HR, revista dedicată profesioniștilor din resurse umane

Reading Time: < 1 minut

eJobs, lansează o publicație tipărită dedicată profesioniștilor în resurse umane. Revista We Are HR își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o nouă perspectivă asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Publicația va oferi informații esențiale și statistici relevante despre industrie și va pune în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Primul număr al revistei a apărut pe 11 octombrie, și are la bază tema „Jocurile recrutării: cum atragi talentele de partea ta”. Ediția se concentrează atât asupra talentelor din companii și a metodelor pe care le folosesc angajatorii pentru retenția lor, dar mai ales asupra deficitului de talente cu care se confruntă întreaga piață și pentru care noua revistă vine cu soluții practice și actuale.

Fiecare ediție a revistei va avea la bază o temă-concept. Astfel, cititorii vor regăsi în paginile publicației știri relevante, încât să fie mereu conectați la ce se întâmplă în industrie, dar și interviuri și materiale de analiză care îi ajută să obțină o perspectivă globală asupra temei-concept.

Revista care se întinde pe 80 de pagini va avea o frecvență trimestrială și va fi distribuită gratuit clienților-companii ai eJobs, în aproximativ 5.000 de exemplare pentru fiecare număr. Ediția tipărită a revistei va fi dublată de versiunea online, accesibilă pe www.WeAreHR.ro, actualizată zilnic cu cele mai noi informații din zona de business și HR, precum și de un newsletter săptămânal și prezență activă în social media, prin intermediul paginilor de Facebook și LinkedIn.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: