Creativitate Lifestyle Stiri

Electric Castle este cel mai bun festival european de dimensiuni medii

16 ian. 2020 < 1 min

Electric Castle este cel mai bun festival european de dimensiuni medii

Reading Time: < 1 minut

Electric Castle a câștigat titlul de Cel mai bun festival european de dimensiuni medii în 2019, acordat de European Festival Awards, cea mai importantă competiție europeană în domeniu.

„Dacă pentru unii a treia oară e cu noroc, pentru noi se pare că a fost a… șaptea. Începând cu prima ediție, am fost nominalizați în fiecare an în finala European Festival Awards, dar aseară am și câștigat premiul pentru Best Medium-Sized Festival. Suntem foarte mândri, iar premiul ne motivează și mai tare să creștem, să surprindem și să oferim oamenilor o poveste în care să se piardă 5 zile pe an”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Fanii au votat festivalurile care au intrat pe lista scurtă a nominalizărilor, din aceasta câștigătorul fiind ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucrează în industria de entertainment și evenimente.

Electric Castle pregătește ediția a opta, care va avea loc între 15 și 19 iulie, pe domeniul Banffy din comuna Bonțida, Cluj. Printre numele deja confirmate pentru 2020 se numără twenty øne piløts, Foals, The Neighbourhood, Zhu, Rezz, Fisher și Floating Points. În acest an, spațiul de desfășurare a festivalului va avea o suprafață mai mare cu peste 30%, cu o nouă structură a scenelor și un camping dotat cu noi facilități.

Pentru al doilea an consecutiv, artiști New Media importanți ca Robert Henke, James Clar sau Claire Hentschker vor reinterpreta spațiul istoric al castelului, creând instalații unice în care tehnologia și arta dau o nouă dimensiune realității.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: