Un maramuresean cu chef de bucatareala

Un maramuresean cu chef de bucatareala

Se poate manca la Bucuresti mai bine ca la Paris si intr-o “cantina” mai bine ca intr-un restaurant fin? Un maramuresean scolit la Paris in ale gastronomiei ne-a dovedit ca da. Cand vorbeste despre Maramures, lui Nicolai Tand i se lumineaza fata. Arata pe telefon fotografiile casei din Rozavlea si descrie un peisaj in care copiii alearga in curtea ce

Concordia Bakery, un business social cu potential de crestere

Concordia Bakery, un business social cu potential de crestere

<p>  </p> <p> Organizatia Umanitara Concordia a lansat la inceputul lunii noiembrie Concordia Bakery – un nou tip de cafenea, un model de business social, chiar in centrul Bucurestiului.</p> <p> Practic, munca si efortul a 24 de tineri peste 16 ani se regaseste in produsele de patiserie vandute in Concordia Bakery, cafeneaua aflata in centrul Bucurestiului, pe strada Dr. Iacob