fbpx
Management Stiri

Fabricat în România – noua etichetă Decathlon

06/12/2018

author:

Fabricat în România – noua etichetă Decathlon

Decathlon a introdus la raft eticheta „Fabricat în România”, care semnalizează produsele marcă proprie realizate în fabrici din București, Timișoara și Reșița.

În cele trei unități din țară sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii. Acestea sunt vândute intern, dar și în țări din întreaga Europă. Astfel, peste 60% din cantitățile vândute a peste 20 de modele din întreaga Europă sunt produse în România.

În fabrica din București sunt realizate articole de încălțăminte pentru drumeție și trekking , sub brandul propriu Quechua. Acestea sunt produse speciale din punct de vedere tehnic, realizate în așa fel încât să fie fiabile pentru tipuri de activități sportive preponderent montane.

Produsele pentru ciclism , brandul B`Twin, sunt realizate în două fabrici, Sport Mechanical Workshop în Timișoara și Nextcity în Reșița, fiind vorba de o gamă mai variată de produse, respectiv biciclete și articolele adiacente necesare pentru acestea.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE