CSR Stiri

Farmaciile Dona renovează Policlinica din Câmpulung

31 mai 2021 < 1 min

Farmaciile Dona renovează Policlinica din Câmpulung

Reading Time: < 1 minut

Lanțul de farmacii Dona donează 400.000 de lei pentru a reabilita integral parterul ambulatoriului de specialitate al Spitalului din Câmpulung.

Investiția venită din partea Dona este cu atât mai necesară cu cât această arie a spitalului nu a mai fost renovată din anii ‘70. Astfel, fondurile vor fi folosite la modernizarea spațiului pentru ca actele medicale să se poată desfășura, în condiții civilizate, conform standardelor europene.

”Dona va reabilita integral parterul și va construi un lift esențial pentru pacienții cu probleme locomotorii care în prezent sunt cărați pe brațe la cabinetul de radiologie de la etaj”, a precizat, Elena Lasconi, Primar Câmpulung Muscel.

Unitate cu 23 de medici

În acest moment, Policlinica din Câmpulung  Muscel deservește peste 120 de mii de persoane din oraș, dar și împrejurimi. În această unitate medicală lucrează 23 de medici care oferă servicii medicale pe specialitățile: psihiatrie, medicină internă, chirurgie plastică, ortopedie, oftalmologie, pediatrie, fiziokinetoterapie, diabetologie, ginecologie, dermatologie.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: