Finanțe Stiri

Finantari de 10.000 de euro prin Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati

aug. 18, 2015 2 min

Finantari de 10.000 de euro prin Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati

Reading Time: 2 minute

Programul de granturi Raiffeisen Comunitati continua cu etapa a doua – de jurizare si a votului publicului. 10 proiecte din 99 vor obtine 10.000 de euro finantare, proiectele fiind supuse jurizarii si votului public incepand din 17 august.

Pana la 1 august in programul Raiffeisen Comunitati au fost depuse 134 de proiecte, iar dupa verificarea eligibilitatii lor conform regulamentului, au ramas in finala 99, anunta Raiffeisen, intr-un comunicat de presa.

59% dintre proiectele finaliste sunt din 35 de localitati din tara – Aiud, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Onesti, Marghita, Oradea, Botosani, Brasov, Nehoiu, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Targoviste, Galati, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Toplita, Orastie, Petrosani, Slobozia, Iasi, Otopeni, Voluntari, Baia Mare, Reghin, Targu Mures, Ploiesti, Zalau, Agnita, Sibiu, Radauti, Timisoara, Ramnicu Valcea, Focsani – si 41% din Bucuresti.

Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii: 57 % servicii sociale, 14% servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana.

Cele 99 de proiecte sunt supuse votului public incepand de luni 17 auguust pana la 11 septembrie 2015.

In paralel cu procesul de votare, 64 de voluntari din Raiffeisen Bank vor evalua proiectele calificate in etapa finala din acest an. Nota juriului si numarul de voturi primite pentru fiecare proiect vor avea o pondere egala in media finala (50%-50%). Mai multe detalii despre procesul de votare pot fi gasite pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro. Pana pe 11 septembrie 2015, orele 17:00, un singur proiect poate fi votat o singura data.

Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100.000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte.

A cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati a inceput la 1 iulie 2015 si se va incheia pe 11 septembrie 2015. Lista proiectelor castigatoare va fi anuntata pana la data de 16 septembrie 2015, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank S.A. a voturilor inregistrate.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piata bancara din Romania, scopul principal fiind sa sprijine organizatiile care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe in beneficiul comunitatilor unde Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: