fbpx
BizRemote Stiri

Ghid pentru starea de alertă1 min

18/05/2020 < 1 min read

Ghid pentru starea de alertă1 min

Reading Time: < 1 minut

Asociația „CivicNet” anunță publicarea unui ghid pentru starea de alertă, care conține, pe lângă măsuri și recomandări generale pentru prevenirea infectării și răspândirii coronavirusului și informații despre starea de alertă. 

În parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență, Asociația „CivicNet” a publicat de curând un nou ghid pentru starea de alertă, care conține, pe lângă măsuri și recomandări generale pentru prevenirea infectării cu coronavirus și o serie de întrebări frecvente și răspunsuri despre diferite situații în care ne putem regăsi în starea de alertă.

Ghidurile de pe platforma fiipregătit.ro au fost citite de peste 2,5 milioane de euro în peste 1,1 milioane de vizite. Alături de ghidurile cu informații despre Covid-19, aici veți găsi și alte ghiduri de pregătire pentru diverse situații de urgență: cutremur, furtună, inundație, incendiu, violență domestică.

Platforma fiipregătit.ro este actualizată constant cu noi ghiduri și informații utile. Toate materialele publicate pe platformă sunt valildate de DSU și sunt conforme cu informările oficiale avizate.

Foto: © Isamphan | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *