Companii Stiri

Glovo ajunge și pe piața din Arad

18 nov. 2019 < 1 min

Glovo ajunge și pe piața din Arad

Reading Time: < 1 minut

După București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța și Sibiu, aplicația de servicii de livrare rapidă Glovo își anunță prezența și pe piața din Arad. Utilizatorii vor avea posibilitatea să comande, să trimită și să primească orice iar până la finele anului în curs, Glovo urmează să se lanseze și în alte trei noi orașe din România.

Aradenii vor avea acces la orice din orașul lor, Glovo livrându-le rapid produsele direct la ușă. Pentru a îndeplini această promisiune, marketplace-ul a încheiat parteneriate cu restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau care urmează să fie listate în perioada imediat următoare.

Aplicația cuprinde categorii predefinite – Mâncare, Magazine, Supermarket, Drogherie sau Băuturi – iar prin butonul “Orice”, utilizatorii pot comanda orice din orașul lor, de la obiecte decorative și până la echipamente sportive, cu condiția sa se încadreze în dimensiunile cutiei Glovo și să nu depășească 9 kg. 

Până în prezent, la noi în țară au fost comandate mai bine de 5 milioane de produse prin Glovo dintre toate cele 8 categorii. Restaurante, Supermarket și Curier Rapid sunt categoriile care au înregistrat cele mai multe comenzi.

Categoria “Curier Rapid” este folosită pentru a trimite în mai puțin de o oră  pachete sau plicuri în oraș, serviciul permițând livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei sau genți.

Aplicația s-a lansat pe în România în  mai 2018, iar la nivel global, are peste 2,5 milioane de utilizatori și peste 100.000 de parteneri. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: