fbpx
Marketing Stiri

GMP Advertising are un nou director executiv1 min

19/09/2017 < 1 min read

GMP Advertising are un nou director executiv1 min

Reading Time: < 1 minut

Cristiana Belodan este, începând din această lună, noul Executive Director al GMP Advertising. Ea va coordona activitatea operațională a agenției, respectiv departamentele de client service, creație, strategie, producție și design & branding, iar împreună cu Felix Tătaru, fondatorul GMP Advertising, va asigura top managementul agenției.

 Cu o experiență de peste 11 ani în comunicare, din care cinci în funcția de Client Service Director în GMP Advertising, Cristiana Belodan a lucrat pe mai multe conturi: Romtelecom, Telekom, Timișoreana, Ciucaș,  Arctic, Volkswagen, Omniasig, A&D Pharma (Evital, Revigrip Sinus), Federația Română de Fotbal, Coca-Cola, Rompetrol. A contribuit la menținerea brandului Timișoreana ca lider pe piață în ultimii zece ani, a făcut din lansarea Telekom cea mai recunoscută campanie din 2015, conform studiului AdMarket și a contribuit la ascensiunea Ciucaș de pe locul 8 pe locul 2 în topul berilor din România.

Până la finele lunii iunie la conducerea agenției s-a aflat Andreea Nemens, care a ales o carieră în afara industriei de publicitate.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *