Finanțe Stiri

Gothaer nu vinde divizia din România

8 iun. 2018 2 min

Gothaer nu vinde divizia din România

Reading Time: 2 minute

Grupul Gothaer nu este în negocieri pentru vânzarea Gothaer Asigurări Reasigurări. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă pe piața asigurărilor din Romania, a adeclarat Christopher Lohmann, Preşedintele Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări, într-un comunicat de presă.

Declarația reprezentantului Gothaer vine contextul unor “zvonuri cu privire la potențiala ieșire a grupului Gothaer din piața româneasca de asigurări”.

În ultimii ani, sucursala locală a Grupului Gothaer, Gothaer Asigurări Reasigurări, a înregistrat o creştere sănătoasă. 2017 a însemnat o creștere de două cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depășind 119 milioane lei, rezultat care confirmă o dezvoltare solidă a companiei în România. Creşterea anuală este doar un indicator care dovedeşte faptul că business-ul local se află pe drumul cel bun, în linie cu strategia şi planurile sale stabilite pe termen lung, iar Grupul Gothaer îşi exprimă susţinerea acesteia şi afirmă că nu se află în negocieri pentru vânzarea sucursalei locale, arată asigurătorul în comunicat.

”Evoluția business-ului Gothaer în România este pe un trend crescător, lucru care ne bucură și ne arată că planurile noastre sunt durabile şi că toate investiţiile în această companie pe care le-am făcut de-a lungul anilor, de când am decis să intrăm pe piaţa din România, ne vor aduce rezultatele preconizate. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă în piața românească de asigurări. Profesionalismul, flexibilitatea, spiritul inovativ și orientarea centrată pe clienţi sunt elemente esenţiale care definesc brandul Gothaer și misiunea sa în piața locală de asigurări”, a declarat Christopher Lohmann, CEO-ul Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: