Companii CSR Stiri Tech

HP lansează dispozitive fabricate din plastice reciclate din oceane

06/01/2020 3 min read

HP lansează dispozitive fabricate din plastice reciclate din oceane

Reading Time: 3 minute

HP Inc. a lansat, în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2020, noua generatie de dispozitive HP Spectre x360 15, sistemul HP ENVY 32 All-in-One, HP Elite Dragonfly, dar si seria de accesorii HP Renew. Dispozitivele se conectează foarte simplu iar 82% dintre piesele mecanice sunt produse din materiale reciclate. Noua gamă de accesorii este fabricată din materiale plastice reciclate colectate din oceane.

În SUA, mai bine de o treime dintre utilizatori, 34%, ar fi de acord cu o reducere de salariu de până la 5% pentru a lucra mai mult din afara biroului. Generația Z accesează content online de mai bine de 10 ori pe zi, și, în medie, ca şi milenialii, aceștia folosesc cinci ecrane pe zi, potrivit studiului Marketing Tech News, 2018. Toate acestea vin cu o serie de provocări privind conectarea dispozitivelor la ecosistemul propriu de accesorii.

“Suntem pasionați de crearea unor dispozitive care să permită experiențele digitale ale viitorului şi care să ofere mai multă libertate modului în care generația următoare creează conținut și socializează. Pe măsură ce PC-urile devin din ce în ce mai relevante, HP continuă să lanseze dispozitive, monitoare și accesorii care oferă atât performanță, durabilitate și design, cât și mobilitate și confidențialitate”, a declarat Alex Cho, președinte al Personal Systems, HP Inc.

HP Spectre x360 15

Ingenios regândit pentru optimizarea performanţei termice, HP Spectre x360 15 este, în prezent, cel mai puternic laptop Spectre de la HP, susţinut de un processor i7 Intel Core de Generaţia a 10-a, placă grafică NVIDIA GeForce, şi având o autonomie de până la 17 ore.

HP Spectre x360 15 are un design obținut pe baza prelucrării digitale de înaltă precizie a aluminiului, cu un raport ecran/corp de 90%, precum și o reducere a ramei ecranului de 60%.

HP Spectre x360 15 va fi disponibil din luna aprilie, cu preţuri începând de la 1.999 euro.

Sistemul HP ENVY 32 All-in-One

Oferă libertate de vizionare și control totalal activităţilor proprii, fiind primul computer din lume cu ecran HDR600. Sistemul are un raport de contrast de 6000: 1, putere maximă pentru conţinut digital pe baza primului echipament integral cu grafică NVIDIA GeForce RTX, la care se adaugă o tastatură cu opţiuni suplimentare pentru a facilita comutarea între un smartphone și o tabletă.

HP ENVY 32 AiO a fost nominalizat la CES 2020 Innovation Award, având cel mai larg ecran 4K din lume într-un all-in-one.

HP ENVY 32 AiO va fi disponibil din luna martie cu preţuri începând de la 1.999 euro.

HP Elite Dragonfly

HP Elite Dragonfly este primul laptop din lume cu tehnologie integrată de tipTile, primul convertibil de business din lume cu tehnologie 5G și dispozitive de localizare.

În plus, laptopul este realizat cu materiale plastice colectate din oceane și cu mai mult de 82% din piesele mecanice realizate din materiale reciclate.

HP Elite Dragonfly cu opţiunile integrate Tile şi HP Sure View Reflect vor fi disponibile din luna februarie 2020.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă