Stiri Tech

Huawei Watch 3 a ajuns în România. Cât costă noul ceas inteligent al companiei chineze

23 iun. 2021 3 min

Huawei Watch 3 a ajuns în România. Cât costă noul ceas inteligent al companiei chineze

Reading Time: 3 minute

Huawei Consumer Business Group România a lansat Huawei Watch 3, cel mai elegant și mai avansat smartwatch din portofoliul propriu. Ceasul inteligent are corp ușor din titan și brățară din titan sau piele pentru versiunea Pro.

Noua serie de smartwatch-uri flagship Huawei Watch 3 oferă apeluri e-sim, măsoară temperatura pielii și dispune și de o autonomie a baterie de până la 21 de zile în Modul Ultra.

Două modele Huawei Watch 3

Seria include două modele Huawei Watch 3 și două modele Huawei Watch 3 Pro, toate dotate cu sistemul de operare HarmonyOS 2, care pune accent pe interacțiune îmbunătățită, conectivitate independentă și interconectivitate în toate scenariile.

„Noua serie Huawei Watch 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor și în același timp, caracteristici inteligente și îmbunătățite, cu o experiență a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viață de zi cu zi cât mai elegantă și confortabilă.”

Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România

Pe lângă funcțiile profesionale de monitorizare a sănătății și fitness-ului, Huawei Watch 3 beneficiază și de o autonomie foarte bună a bateriei: 5 zile în modul smart și de 21 de zile în modul ultra-long battery life.

Seria Huawei Watch 3include pentru prima dată apelurile e-sim și un senzor de  înaltă precizie pentru detectarea temperaturii pielii.

Preț și disponibilitate

Huawei Watch 3 Pro este disponibil pe piață în versiunile Elite și Classic, în timp ce WATCH 3 este disponibil în versiunile Active și Classic.

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri a început pe 23 iunie și este valabilă până pe 6 iulie, pe Huawei Online Store și în rețelele de retail ale partenerilor.

Cei care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i la achiziționarea ceasului HUAWEI WATCH 3, la prețul de 1.699 lei și o pereche de căști FreeBuds Pro împreună cu ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro la prețul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcție de ediția de piele sau titan.

Alte noutăți Huawei

Huawei a dezvăluit și noile căști Freebuds 4, disponibile pe piața locală din 7 iulie, precum și monitoarele MateView și MateView GT, și tabletele MatePad 11, MatePad Pro.

HUAWEI FreeBuds 4, cel mai nou produs audio de la Huawei, primele căști True Wireless din lume cu tehnologie de anulare activă a zgomotului și confort optim la purtare, vor fi disponibile pe piața locală în prima parte a lunii iulie.

HUAWEI MateView GT, primul monitor desktop pentru gaming este introdus pe piața locală, intrând într-un nou segment business, cel al dispozitivelor de gaming pentru PC. Noul produs oferă tehnologie de ultimă oră, fiabilitate excelentă și calitate remarcabilă. Seria MateView este completată și de primul monitor flagship autonom al companiei.

Pe segmentul tabletelor, compania a anunțat lansarea a două noi modele: HUAWEI MatePad Pro și HUAWEI MatePad. Ambele tablete au sistemul de operare HarmonyOS 2 și oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică și un creion care le pot transforma în notebookuri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: