Stiri Tech

Kebab-ul se digitalizeaza

24 iun. 2015 < 1 min

Kebab-ul se digitalizeaza

Reading Time: < 1 minut

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, implementeaza solutia Soft1 Cloud ERP in cadrul Calif, una dintre cele mai prolifice IMM-uri din Bucuresti si primul Kebab Boutique din Romania.

Prin implementarea Soft1 Cloud ERP, Calif vizeaza optimizarea costurilor, monitorizarea calitatii produselor si materiilor prime, fluidizarea vanzarilor si a lantului de aprovizionare, programarea achizitiilor de materii prime in conformitate cu planificarea productiei, precum si gestionarea eficienta a stocurilor. Mai mult, Calif va beneficia de cresterea mobilitatii angajatilor, prin aplicatiile mobile incorporate in Soft1, care permit introducerea de informatii cheie direct din tablete si smartphone-uri.

Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania, atrage atentia ca solutia pe care au propus-o in cadrul Calif, Soft1 Cloud ERP, asigura o eficienta sporita si presupune o investitie financiara redusa

Soft1 Cloud ERP foloseste cele mai avansate tehnologii in Cloud, beneficiind de avantajele oferite de platforma Windows Azure, care asigura maximum de disponibilitate si securitate. Soft1 Cloud ERP este disponibila in regim de abonament si nu necesita investitii suplimentare in software, licente de baze de date sau hardware.

Soft1 ERP este singura solutie de business din Romania care functioneaza identic atat pe serverul clientului, cat si in Cloud, si care poate fi 100% personalizata. Solutia contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operationale, printr-o interfata utilizator intuitiva, navigare facila, functionalitati multiple, rapoarte operationale si de analiza BI.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: