Management Stiri

La vremuri noi, “antrenamente” noi

12 dec. 2014 2 min

La vremuri noi, “antrenamente” noi

Reading Time: 2 minute

Human Invest si Ken Blanchard Romania au lansat recent noul program “Situational Leadership Experience“ (SLX), care aduce noutati precum o aplicatie mobila si 12 jocuri online

Compania locala de training Human Invest si Ken Blanchard Companies lanseaza SLX, una dintre cele mai noi si interactive metode de dezvoltare a abilitatilor de leadership din lume. Pus in practica mai bine de 30 de ani, modelul “Situational Leadership II” a fost utilizat la nivel global de catre cele mai puternice organizatii din lume. SLX contine un “fitness test” care masoara inteligenta de leadership si rezultatele, analizate din mai multe perspective: “inainte, dupa, pe atunci”, episoade video produse in stil de televiziune moderna, o aplicatie mobila care ajuta liderii sa diagnosticheze mai usor o situatie si sa practice un stil de leadership mai bun.

Pe langa acestea programul mai contine si o serie de 12 jocuri online, numite “The SLII Challenge”, care le permit liderilor sa isi intareasca abilitatile in timp ce acumuleaza puncte, precum si un portal online cu acces la toate clipurile video si materialele de lucru.  SLX se adreseaza managerilor de toate nivelurile ierarhice din companie, pe care ii ajuta sa isi dezvolte stilul de leadership si sa isi imbunatateasca calitatea conversatiilor, sa seteze obiective, sa ofere feedback si ii transforma in mentori pentru angajatii lor.

“Noua generatie de manageri are nevoie de metode noi si proaspete de invatare. Situational Leadership Experience de la Ken Blanchard Companies este noul format al programului original Situational Leadership II, una dintre cele mai populare metode folosite in Romania si in lume pentru pregatirea managerilor. Cu o abordare inovatoare, cu o diversitate mare de mijloace si instrumente de exersare, prin atentia data la detalii si acuratetea in procesele pedagogice, noua metoda tocmai lansata va starni curiozitatea si interesul celor care sunt in cautarea unui program diferit si foarte credibil prin care actuala generatie de manageri sa-si intareasca competentele de leadership”, spune Viorel Panaite, Managing Partner la Human Investsi Ken Blanchard Romania.    

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: