Companii Stiri

Lentilele progresive Hoyalux: performanta de neegalat si 1075 de premii garantate

11 nov. 2015 3 min

Lentilele progresive Hoyalux: performanta de neegalat si 1075 de premii garantate

Reading Time: 3 minute

Achizitioneaza pana pe 30 noiembrie lentile progresive Hoyalux si castigi garantat unul dintre cele 1075 de premii, plus sansa de a petrece un weekend relaxant, cu facilitati si tratamente incluse, la Sport Hotel & Spa 4*!

Ce sunt lentilele progresive
Lentilele progresive sunt optiunea ideala pentru persoanele dinamice, care intreprind activitati variate, in birou si in aer liber, si au nevoie de o solutie pentru vedere clara la orice distanta (plan apropiat, intermediar si indepartat).
Acest tip de lentile ofera confort vizual sporit, focalizare rapida, reduc oboseala ochilor si durerile de cap si asigura acuitate vizuala excelenta pe parcursul intregii zile.

Alegerea lentilelor potrivite

Pe piata locala exista o mare varietate de producatori de lentile, centre cu servicii de optica medicala si tipuri de filtre si tratamente pentru ochelarii alesi. Optiunile sunt multe, astfel incat de multe ori suntem tentati sa alegem pe baza unor criterii subiective, precum pretul sau distanta fata de magazinul de optica. Insa o alegere nepotrivita a lentilelor pe care le vei purta urmatorii ani poate dauna sever ochilor tai. La ce trebuie sa fii atent cand iti alegi lentilele:

  1. Alege un centru medical dotat cu aparate performante si cu personal bine pregatit. Optometristii si personalul specializat trebuie sa aiba la dispozitie tehnologie de ultima generatie si sa fie capabili sa iti faca masuratorile corespunzator si sa iti recomande variantele cele mai potrivite in functie de nevoile tale si stilul de viata.
  2. Alege lentile produse de o companie recunoscuta, care iti poate livra un produs de calitate, ireprosabil din punct de vedere al materialelor folosite si al durabilitatii in timp. Lentilele ochelarilor de vedere reprezinta o investitie si iti vei dori sa alegi unele care sa reziste, sa nu se zgarie si sa aiba aceleasi performante pe termen indelungat.

Lentilele progresive Hoyalux

Hoya Lens, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de lentile de ochelari si produse optice din Romania, iti pune la dispozitie lentilele progresive Hoyalux. Acestea au fost create folosindu-se cele mai noi descoperiri in ceea ce priveste design-ul si tehnologia si sunt realizate din materiale usoare, durabile si usor de intretinut, fiind finisate cu tratamente antireflex premium care previn aparitia zgarieturilor. Lentilele progresive Hoyalux iD sunt adaptate nevoilor vizuale individuale, pentru a oferi purtatorilor de ochelari vedere perfect clara, naturala si stabila, focalizare instanta si perceptie perfecta a profunzimii. Mai multe detalii despre produs aici
In plus, Hoya Lens Romania isi rasplateste clientii care achizitioneaza pana pe 30 noiembrie lentile progresive Hoyalux iD sau Hoyalux TrueForm (disponibile cu toate tratamentele antireflex, atat in varianta transparenta, cat si fotocromica Sensity)! In cadrul campaniei “Calatoreste in lumea vazuta perfect cu lentilele Hoyalux”, Hoya ofera 1075 de premii garantate si un weekend relaxant la Sport Hotel & Spa 4* pentru marele castigator, cu facilitati si tratemente SPA incluse!

Mecanismul campaniei

Poti cumpara lentilele progresive Hoyalux de la oricare dintre magazinele partenere Hoya (lista aici ). La achizitie vei primi un voucher razuibil cu un cod unic si tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul pe website-ul campaniei www.hoya-campaign.ro . Dupa inscriere castigi automat unul dintre cele 1075 de premii: 5 x Ipad Air 2 16 GB, 5 x Pix Mont Blanc STARWALKER DOUE, 20 x eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi,- 20 x Pachet 8 Blu-Ray Colectia Steven Spielberg, 800 x perechi lentile Addpower QSP, 150 x perechi lentile Indoor Hoyalux Tact, 75 x Perechi lentile Hoyalux Workstyle V+.
De asemenea, toti participantii validati sunt automat inscrisi in tragerea la sorti organizata pe 22 decembrie, cand se desemneaza castigatorul Marelui Premiu: un weekend pentru doua persoane la Sport Hotel & Spa 4* din Poiana Brasov, cu facilitati si tratamente SPA incluse.
Gasesti regulamentul oficial si lista magazinelor participante aici, iar revendicarea premiilor se poate face pana pe 21 decembrie 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: