Antreprenori by eMAG Business Management Stiri

#livramacasa, inițiativa de susținere a restaurantelor locale

10 apr. 2020 < 1 min

#livramacasa, inițiativa de susținere a restaurantelor locale

Reading Time: < 1 minut

Foodpanda.ro, platforma de food delivery din România, lansează inițiativa #livramacasa, prin care 200 de restaurante locale din Bucuresti, branduri românești, vor beneficia de o campanie integrată de marketing și de consultanță specializată.

„În această perioadă dificilă pentru restaurantele locale, care au fost nevoite să-și mute activitatea exclusiv în zona de livrare pentru a putea funcționa, am decis să venim în sprijinul lor cu o serie de măsuri menite să le stimuleze continuitatea operațiunilor. #livramacasa gratuit și oferim 30% reducere la cele mai des comandate preparate, în cazul multor restaurante din București, branduri românești deținute de antreprenori locali. Astfel, vizăm creșterea numărului de comenzi și implicit a profitabilității acestor business-uri”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Campania își propune și să aducă în prim-plan poveștile afacerilor locale, ale antreprenorilor care le conduc și echipelor din bucătărie. Restaurantele sunt deschise pentru livrare, acordă prioritate sănătății și siguranței clienților, iar răspunzând la acțiunea lansată de foodpanda, platforma le poate ajuta să își susțină afacerea.

Foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, colaborează cu peste 2700 de restaurante din România.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: