Stiri

McDonald’s a lansat Double Big Mac și în România. Până când va fi disponibil în restaurante?

25 oct. 2020 2 min

McDonald’s a lansat Double Big Mac și în România. Până când va fi disponibil în restaurante?

Reading Time: 2 minute

După e în 2019 McDonald’s a lansat în exclusivitate în România Big Mac cu bacon, anul acesta, lanțul de restaurante lansează pentru prima dată pe plan local varianta Double Big Mac.

McDonald’s marchează noul produs cu o premieră muzicală, lansarea unui spot cu o melodie dezvoltată pe plan local, ca partea a campaniei de marketing. Melodia „Double the Fun” a fost compusă special pentru McDonald’s în România de compozitorul și producătorul Electric Brother și este interpretată alături de Cătălina Ciobanu.

Noul burger vine cu patru felii de carne de vită, între celebrele chifle cu semințe, alături de brânză Cheddar, salată, ceapă și castraveți murați, toate condimentate cu sosul special Big Mac. Double Big Mac va fi disponibil în toate restaurantele McDonald’s din țară până pe 19 noiembrie.

Big Mac a fost lansat de către McDonald’s în 1967 și a devenit un produs iconic la nivel global pentru companie. Există inclusiv Indicele Big Mac, lansat de The Economist în 1986, pentru a ilustra diferența în ceea ce privește puterea de cumpărare din țările unde McDonald’s era prezent.

Restaurantele McDonald’s din România sunt operate de Premier Restaurants România, fiind vorba despre 86 de unități în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 41 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 159 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: