Finanțe Stiri

Mirjana Krolo, noul COO al Allianz-Ţiriac

12 dec. 2017 < 1 min

Mirjana Krolo, noul COO al Allianz-Ţiriac

Reading Time: < 1 minut

Începând cu data de 1 ianuarie 2018, Mirjana Krolo va fi noul Director al Direcţiei Operaţiuni Allianz-Ţiriac, funcţie ocupată anterior de Cristian Ionescu.

De origine croată, Mirjana Krolo în vârstă de 42 ani conduce de peste 5 ani Divizia IT din cadrul Allianz-Ţiriac după ce a ocupat aceeaşi funcţie în cadrul Allianz Zagreb (Croaţia), arată compania, într-un comunicat de presă.

Cu o experienţă consolidată în domeniul tehnologiei informaţiei dar şi în vânzări, Mirjana Krolo este implicată direct în numeroase proiecte care vizează dezvoltarea operaţională şi tehnologică a companiei.

“Aducerea Mirjanei în echipa de Board a companiei reprezintă avantaje din cel puţin 2 motive: profilul său tehnic şi calităţile sale personale ne vor ajuta foarte mult să accelerăm indeplinirea obiectivelor de digitalizare a businessului, în contextul în care Allianz-Ţiriac îşi propune să devină nu doar o companie de asigurări cu procese digitalizate, ci o companie de înaltă tehnologie cu licenţă de asigurări. În egală măsură, prin numirea sa în calitate de COO, echilibrăm balanţa în echipa de Board, asigurând astfel o diversitate de gen care, cu siguranţă va uşura şi mai mult procesul decizional. Am încredere că Mirjana va aduce un plus de energie şi competenţă”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

“Sunt foarte recunoscătoare pentru încrederea acordată şi îmi doresc, prin noua poziţie, să continuăm îmbunătăţirea serviciilor şi a performanţelor operaţionale atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru reţeaua noastră de distibuţie prin încurajarea implicării în procesele de dezvoltare tehnologică dar şi în cele privind simplificarea la toate nivelurile”, a spus Mirjana Krolo, COO Allianz-Ţiriac.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: