Lifestyle Stiri

Misiune: decoratiune

6 ian. 2015 2 min

Misiune: decoratiune

Reading Time: 2 minute

In luna ianuarie, retailerul Hornbach organizeaza o expozitie speciala in toate magazinele din tara si ofera variante complete de decorare a dormitoarelor pentru cei mici. In cadrul expozitiei magazinele companiei germane organizeaza si o serie de activitati pentru micii vizitatori, acestia avand ocazia sa ia parte la demonstratii unde invata aplicarea corecta a sabloanelor cu diverse motive

Atunci cand vine vorba despre cei mici, este stiut faptul ca parintii nu fac niciodata rabat de la calitate. Astfel, in amenajarea camerei copiilor, specialistii Hornbach recomanda atat vopsirea, cat si aplicarea tapetului pe peretii incaperii, mentionand ca ambele variante sunt sanatoase. “Si anul acesta gama de produse adresate camerei copiilor a fost completata cu articole noi care se potrivesc ultimelor tendinte in materie de amenajari interioare. Astfel, punem la dispozitia parintilor tapet de hartie, fototapet, decostickere, perdele, covoare si tablouri cu motive atractive pentru copii, cat si pentru adolescenti”, spune Mugurel – Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

In ceea ce priveste coloristica aleasa de parinti reprezentantul Hornbach a subliniat ca nuantele deschise si culorile vesele raman in topul preferintelor, iar in cazul modelelor, decoratiunile din colectia Disney au, in continuare, cea mai mare atractie. Pe langa gama de vopseluri si tapete din hartie pentru copii, Hornbach dispune si de o serie de decoratiuni interioare potrivite atat camerelor de baieti, cat si celor de fete. Astfel, parintii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de oglinzi, perdele, covoare si corpuri de iluminat.

“Consideram ca gama produselor pentru copii din magazinele noastre cuprinde toate articolele necesare amenajarii unui astfel de proiect. Mai mult, pentru toti cei care au nevoie de ajutor in alegerea materialelor, culorilor sau chiar referitor la instructiuni de montaj si curatare a produselor consilierii nostri le stau la dispozitie”, adauga Directorul General al Hornbach Romania.     

Se spune ca nu se face primavara cu o floare, dar mai multe plante pot aduce un “suflu” primaveratic unei camere, nu-i asa? Daca sunteti de acord cu afirmatia, atunci este bine sa stiti ca tot de-a lungul acestei luni, pasionatii de botanica vor putea admira si achizitiona flori dintr-o colectie de peste 250 de plante de interior, pornind de la ghivece mici cu plante decorative, pana la plante cu dimensiuni de doi metri inaltime. “Prin aceasta expozitie ne dorim sa oferim cumparatorilor o varianta de a mentine in casa prospetimea specifica unei plante naturale”, subliniaza Mugurel – Horia Rusu.

Potrivit analizelor Hornbach, romanii prefera in case plante verzi cu dimensiuni intre 100 si 120 cm. Printre cele mai indragite sunt Cupressus Wilma, Hedera Helix, Nephrolepis Green Ladz, Zamioculcas, Calathea Mix, Dieffenbachia Compacta, Dracaena şi Ficus Elastica. In cazul birourilor, unde se prefera plantele care purifica aerul, clientii pot alege din cele peste 30 de articole puse la dispozitie. Dintre acestea, soiuri precum Calathea Mix, Dracaena, Hedera Helix sau ficusii sunt pe primele locuri in topul plantelor preferate de cumparatori pentru spatiile de birou. Pentru anul acesta, specialistii Hornbach recomanda plantele exotice asiatice precum Bonsai, Ficus, Ginseng si Bambus. De asemenea, pentru cei care beneficiaza si de o gradina si doresc achizitionarea unei plante pe care ulterior, o pot muta in mediul exterior, oferta Hornbach este la fel de variata, propunerea consilierilor fiind Helleborus Niger, o planta decorativa si rezistenta la temperaturi scazute.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: