Finanțe

Moneycorp deschide sucursala in Romania

19 iul. 2016 2 min

Moneycorp deschide sucursala in Romania

Reading Time: 2 minute
Johan_Gabriels_CEO_Moneycorp Romania_2
Johan Gabriels, CEO Moneycorp Romania

Compania specializata in plati internationale si schimburi valutare, Moneycorp, a anuntat deschiderea sucursalei in Romania.

Moneycorp a inceput sa furnizeze servicii de plați si schimburi valutare din 1979 dintr-o singura locatie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajati si a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzactii in 90 de valute in numele clientilor sai in anul 2015. Moneycorp isi continua expansiunea internationala, in 2016 deschizand Moneycorp Romania.

Sucursala locala isi are sediul in Victoria Center, Bucuresti, unde detine o echipa dedicata de vanzari si suport pe vanzari, cu experienta semnificativa in tranzactionarea pe piata valutara si specializata in relatia cu clientii.

„Sunt mandru sa lansez acest brand financiar international in Romania, avand probabil cea mai buna echipa din piata. Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piata, oferind preturi extrem de competitive, servicii superioare din punct de vedere calitativ pentru clienti si o puternica platforma on-line de schimburi valutare si plati”, a declarat Johan Gabriels, CEO Moneycorp Romania.

Potrivit lui Johan Gabriels, compania se adreseaza in special companiilor locale mari si intreprinderilor mici si mijlocii, pentru care obtinerea unor cotatii si servicii personalizte competitive de la bancile cu care interactioneaza este dificila.

“Pentru o organizatie care apreciaza mentinerea unei relatii stranse cu clientii sai, intr-o piata in curs de dezvoltare din punct de vedere al educatiei financiare, am considerat important sa avem o echipa profesionista si experimentata pe teren, capabila sa interactioneze cu clientii”, a declarat CEO-ul Moneycorp Romania.

„Suntem incantati sa adaugam Bucurestiul pe lista sucursalelor existente in afara Regatului Unit. Pe langa sediul nostru central localizat in Londra, am deschis, de asemenea, birouri in Dublin, Madrid si Miami. Moneycorp are o abordare unica cu privire la satisfacerea nevoilor tale valutare: noi ascultam. Desi suna evident, nu este intotdeauna cazul in livrarea de servicii. La moneycorp, ne mandrim cu faptul ca asiguram produse si servicii care satisfac nevoile clientilor nostri intr-un mod solid si transparent. Excelenta serviciului pentru clienti este prioritatea afacerii noastre”, a declarat Mark Horgan, CEO Grupul Moneycorp.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: