Lifestyle Stiri

Moș Crăciun vizitează Marea Moartă și transmite urări digitale în prag de sărbători

dec. 23, 2020 < 1 min

Moș Crăciun vizitează Marea Moartă și transmite urări digitale în prag de sărbători

Reading Time: < 1 minut

Moș Crăciun de profesie și Moșul oficial al Ierusalimului, Issa Kassissieh, a făcut o vizită la Marea Moartă în prag de sărbători și s-a asigurat că misiunea lui de „a aduce bucurie, dragoste şi pace în Ţara Sfântă” este îndeplinită și în acest an.

Dacă în 2019 a renunțat la sanie și a împărțit brazi de Crăciun locuitorilor din Ierusalim călare pe cămilă, initiativa de anul acesta a lui Issa Kassissieh nu a fost mai prejos.

Cu ajutorul unui paddleboard Moșul s-a instalat împreună cu un brad împodobit și tolba plină de cadouri în cel mai de jos punct de pe pământ, pe o formațiune de sare aflată chiar în mijlocul Mării Moarte. Aici a filmat un scut videoclip cu urări de Crăciun care va fi distribuit online de sărbători către familiile și copiii din întreaga lume, pentru care Crăciunul din acest an va fi semnificativ mai diferit din cauza coronavirusului.

Urarea VIDEO este disponibilă aici: https://we.tl/t-Ry2FoNladB

Evenimentul face parte dintr-o campanie organizată de Ministerul Turismului din Israel care își propune să aducă spiritul sărbătorilor în inimile oamenilor pe timpul acestei pandemii globale, care a impiedicat inclusiv pelerinii creștini să viziteze Țara Sfântă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: