Companii Stiri

Noi investiții pentru Gral Medical

4 nov. 2019 < 1 min

Noi investiții pentru Gral Medical

Reading Time: < 1 minut

Gral Medical a înregistrat în primele nouă luni ale anului venituri de peste 120 de milioane de lei și se pregătește o serie de proiecte noi de investiții

Gral Medical a înregistrat, la nivel de grup, venituri de 120 de milioane de lei în creștere cu 12% față de aceeași perioadă a anului trecut. Compania își menține ritmul de creștere cu două cifre în contextul în care piața serviciilor medicale înregistrează creșteri mai mici de zece procente. Cele mai importante investiții ale companiei, ce s-au ridicat la șase milioane de euro, s-au orientat către două spitale oncologice: spitalul OncoFort Pitești, care a reușit cu rapiditate să devină un etalon în țară și Spitalul OncoFort Caloian din capitală, care și-a propus sp devină deschizător de drumuri în medicina nucleară și în tratamentul cancerului de tiroidă.

„Vom încerca să ne menținem ritmul de creștere a investițiilor, dar în același timp cu rentabilizarea celor demarate deja. Este mult mai greu să aduci și să implementezi ceva nou pe piața serviciilor medicale, dar pe termen mediu și lung acest lucru va duce la o creștere durabilă a businessului”, spune Robert Șerban, acționar Gral Medical.

Cele mai mari creșteri din 2019 au fost înregistrate pe segmentul oncologic, cu o creștere de 16% și divizia de laboratorare (împreună cu imagistica medicală) ce a reușit să devanseze anul anterior cu 14%. Pentru prima dată rețeaua de centre medicale din provincie, aflate sub brandul OncoFort, au înregistrat creșteri de aproximativ 25% peste estimările inițiale. Pentru anul 2019 compania și-a corectat proiecțiile financiare și estimează venituri apropiate de pragul de 35 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: