Finanțe Stiri

Noua versiune Mobile Banking de la Vista Bank integrează Malwarelytics

9 feb. 2021 < 1 min

Noua versiune Mobile Banking de la Vista Bank integrează Malwarelytics

Reading Time: < 1 minut

Cea mai recentă versiune Vista Mobile Banking pentru Android integrează Antivirusul Malwarelytics, o funcționalitate inovativă de securitate ce protejează atât aplicațiile mobile Vista Bank, cât și întregul dispozitiv mobil al utilizatorului.

Noua funcționalitate detectează eventualele aplicații malițioase active pe telefonul sau tableta utilizatorului, oferindu-i acestuia posibilitatea de a le dezinstala imediat, arată banca, într-un comunicat.

“Căutăm în permanență noi soluții pentru a le asigura clienților noștri cele mai înalte standarde de securitate. Programele malware mobile reprezintă un fenomen în creștere rapidă, utilizatori din întreaga lume fiind vizați de acest tip de amenințări. Integrarea Antivirusului Malwarelytics în Vista Mobile Banking versiunea Android conferă aplicației un nivel suplimentar de securitate, dar în același timp aduce, ca noutate, extinderea protecției la întregul dispozitiv mobil, ajutând clienții să își mențină datele mobile în siguranță”, a declarat Cornel Stănescu, Director General Adjunct, Vista Bank România.

Pentru a beneficia de protecția sporită oferită de noua funcționalitate, clienții trebuie să își actualizeze aplicația Vista Mobile Banking pentru Android la cea mai recentă versiune, în cazul în care acest lucru nu s-a realizat automat (în funcție de setările dispozitivului mobil).

Malwarelytics vine în completarea funcționalității Appshielding (RASP), implementată de bancă în vara anului trecut, care asigură aplicațiilor Vista Mobile Banking și Vista eToken o protecție ridicată împotriva unei game largi de atacuri cibernetice sofisticate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: