Business Companii Stiri Tech

Oferta Flanco pentru Cuponul Euro200 – școala digitală

02/09/2020 < 1 min read

Oferta Flanco pentru Cuponul Euro200 – școala digitală

Reading Time: < 1 minut

Flanco Retail a aderat la programul guvernamental EURO 200 și oferă, pe baza cuponului de la stat în valoare de 200 de euro, un laptop performant.

Programul EURO 200 este dedicat elevilor din învățământul de stat, care provin din familii cu venituri lunare mai mici sau egale cu 250 de lei pe membru de familie.  Guvernul va oferi un cupon în valoare de 200 de euro pentru achiziționarea de echipamente electronice care să susțină școala digitală. Flanco Retail a aderat la acest proiect, prin intermediul campaniei Back to school

„Trecem printr-o perioadă în care orice familie trebuie să aibă opțiunea de a-și ține copilul acasă,
pe perioada anului școlar dacă este nevoie, cât este nevoie. Tehnologi a demonstrat deja, în ultimele șase luni, că este capabilă să susțină școala digitală în caz de necesitate, iar prin această ofertă, vrem să acordăm acces la o formă de învățământ online cât mai multor copii”, a spus Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Pentru a reuși să ofere un laptop care să satisfacă nevoile actuale ale unui elev, Flanco a redus cu 430 de lei laptopul ASUS. Inițial, acesta costa 1.399 de lei, iar în prezent costă 969 de lei, echivalentul a 200 de euro. Astfel, clientul nu trebuie să mai achite nimic în plus, însă, dacă acesta dorește un laptop mai performant, poate plăti o diferență.

Flanco are oferte speciale pentru derularea cursurilor școlare în regim digital și pentru familiile care nu beneficiază de un cupon EURO 200. Astfel tabletele și accesoriile din categoria „Back to school”, de pe site-ul flanco.ro, beneficiază de reduceri de până la 60%.

Oferta din cadrul campaniei Back to school este valabilă până la data de 12 octombrie 2020.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă