Finanțe Stiri

Patria Bank și-a făcut blog

15 oct. 2019 2 min

Patria Bank și-a făcut blog

Reading Time: 2 minute

Patria Bank a lansat o platformă dedicată pentru antreprenori și persoanelor interesate de domeniul financiar-bancar. Patria Blog oferă o serie de articole care să inspire, dar și să aducă informații utile micilor și marilor antreprenori din România, din domenii cum sunt educația antreprenorială, fonduri europene, studii și resurse pentru antreprenoriat și nu numai.

Accesul la blog este gratuit, iar informațiile sunt puse la dispoziție de contributori, specialiști în domeniile lor, de la antreprenori pentru antreprenori, în cea mai mare parte, anunță banca, într-un comunicat de presă.

“Ideea blogului a venit în urma convesațiilor pe care le-am avut cu antreprenori finanțați de Patria Bank, din experiența noastră de lucru cu și pentru antreprenori. Odată conturat, Blogul Patria s-a pliat perfect pe strategia noastră de susținere a dezvoltării și creșterii antreprenoriatului local. Au fost deschise o serie de parteneriate, colaborăm cu mulți antreprenori, avem colegi specialiști, ceea ce ne-a permis să punem laolaltă resurse valoroase din arii de interes pentru antreprenori, cum ar fi resursele umane, consultanța în finanțarea unei afaceri, consultanța pentru fonduri europene, experiențe și sfaturi pentru dezvoltarea afacerii sau implicarea în comunitate”, spune Vera Ularu, specialist Comunicare Patria Bank, coordonatorul proiectului.

“Blogul aduce un plus de informare pentru clienții noștri și este modalitatea prin care ne dorim să fim alături de cei dornici să fie în pas cu ultimele tendințe în management, care își doresc să se dezvolte permanent”, a adăugat Vera Ularu.

Pe Patria Blog se poate citi o serie de articole scrise de Adi Ploscaru, consultant în finanțarea afacerii și business coach, ce oferă o incursiune utilă pentru cei care dezvoltă afaceri în România, dar și sfaturi și informații legate de fondurile europene, sau recenzii de cărți, realizate de Codruț Nicolau, Director General Adjunct, Patria Bank.

Platforma este deschisă contributorilor care se pot adresa băncii în vederea dezvoltării unei colaborări editoriale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: