Digital MarComm Stiri

Platformă online de streaming pentru artiști, creatori de conținut și cursuri online

1 apr. 2020 < 1 min

Platformă online de streaming pentru artiști, creatori de conținut și cursuri online

Reading Time: < 1 minut

Dacă ești artist muzical sau de stand-up și vrei să te vadă fanii LIVE sau vrei să le prezinți un concert/performance de-al tau înregistrat în studio, s-ar putea să te intereseze noua platformă lansată de site-ul de ticketing iabilet.ro.

vStage.ro este o platformă online de streaming LIVE, sau nu, cu bilet sau nu, dedicată artiștilor și profesiilor creative sau liberale, creatorilor de conținut, precum și celor care țin cursuri online. Aceasta oferă atât soluția de streaming, cât și soluția de vânzare bilete prin iabilet.ro. Costurile de bandă sunt suportate de iabilet.ro, la fel ca și orice alte costuri tehnice.

Transmisiunea live este Full HD și pentru filmare se poate folosi orice fel de cameră, cu cât aceasta este mai profesională, cu atât calitatea e mai bună. vStage poate insera și transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar și din studiouri de televiziune.

vStage functioneaza și pe bază de coduri gratuite pentru cei care vor să-și ofere fanilor munca în mod gratuit. Pasii sunt aceiași: fanii achiziționează bilete cu valoare zero și folosesc codurile de acces în platformă la o ora prestabilită.

Pentru acest serviciu iabilet.ro percepe doar comisionul de ticketing (comision din biletele vândute). 

Foto: © Akarawut Lohacharoenvanich | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: