Companii Stiri

Plus 20% pentru Dent Estet

24 mart. 2016 2 min

Plus 20% pentru Dent Estet

Reading Time: 2 minute
dr. Oana Taban_CEO DENT ESTET
Oana Taban, CEO si Fondator al grupului de clinici Dent Estet

Grupul de clinici Dent Estet anunta o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Evolutia a fost in special generata de o crestere importanta a afluxlui de pacienti. Astfel, din cei 14.000 de pacienti care au fost tratati in anul 2015, aproximativ 8.000 au fost pacienti noi. Numarul acestora a crescut cu 14% in randul adultilor, comparativ cu 2014, ajungand in prezent la o cifra de 200 de pacienti noi lunar, si cu 30% in randul copiilor, ajungand la o medie lunara de 450 pacienti noi, care sunt tratati in cele patru clinici pentru copii si adolescenti din Bucuresti si Timisoara.

Clinicile Dent Estet sunt vizitate zilnic, in medie, de 300 de pacienti.

Veniturile au fost generate si din cresterea diviziilor supraspecializate – implantologia si estetica dentara au generat un procent de 70% din venitul total al clinicilor pentru adulti, iar ortodontia a inregistrat venituri de 80% in linia de business dedicata adolescentilor.

Anul acesta compania continua planul planul investitional prin deschiderea unei noi clinici pentru adulti. Grupul de clinici preconizeaza o investitie in valoare de 350.000 euro in noul sediu, alocata in special achizitiei de aparatura medicala si vizeaza o crestere organica ce va duce la depasirea valorii de 6 milioane euro.

In 2013 Dent Estet a lansat  Dental Office Managers, prima institutie care specializeaza manageri de clinici dentare din Romania.

Grupul de clinici dentare Dent Estet, fondat in 1999, detine sase clinici in Bucuresti si una in Timisoara, cu o echipa medicala compusa din 200 de specialisti, dintre care 73 medici, care au tratat peste 50.000 de pacienti.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: