Stiri

Presedinte nou la Camera de Comert Romana-Olandeza

20 ian. 2016 < 1 min

Presedinte nou la Camera de Comert Romana-Olandeza

Reading Time: < 1 minut

Sebastiaan van Hese, director Fokker Engineering Romania, este noul presedinte al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC). Acesta il inlocuieste pe Robin Van Rozen, care a parasit Romania, fiind numit Vicepresedinte si General Manager la Philips Personal Health Marea Britanie si Irlanda.

„Privim cu mult optimism numirea dlui Van Hese in functia de presedinte NRCC. Credem cu tarie faptul ca experienta lui manageriala globala, reteaua de business dezvoltata de-a lungul carierei, alaturi de angajamentul puternic fata de NRCC, sustin si completeaza obiectivul nostru de crestere in anul 2016”, a declarat Maurits Dohmen, director executiv al NRCC.

Sebastiaan (Bas) van Hese, s-a nascut in 1982 in Olanda si este din 2013 director al Fokker Romania, subsidiara a Fokker Technologies, companie olandeza cu prezenta globala in industria aerospatiala. Are un masterat la Universitatea de Tehnologie din Delft, urmat de o specializare la Universitatea Rutgers din New Jersey, SUA. Imediat dupa absolvire, si-a inceput cariera in 2009 in cadrul companiei Fokker Technologies, in cadrul unui program de formare fast-track pentru viitorii lideri. Este membru in consiliul director al NRCC din mai 2015.

„Sunt onorat sa ocup pozitia de presedinte al NRCC. Intentionez ca, alaturi de consiliul director si echipa executiva, sa dezvolt planurile strategie actuale ce vizeaza cresterea vizibilitatii Camerei de Comert Romano-Olandeze. Astfel, incepand cu acest an, ne vom extinde activitatea in Brasov, Constanta si Cluj, orase unde comunitatea de afaceri olandeza este foarte dezvoltata”, a declarat Sebastiaan van Hese.

Olanda este principalul investitor strain in Romania. In 2016, NRCC implineste 10 ani de activitate, avand o retea de peste 150 membri, din mai mult de 20 de industrii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: