Lifestyle Stiri

Primul Hilton Garden Inn din Bucuresti

07/03/2016 < 1 min read

Primul Hilton Garden Inn din Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Hilton Worldwide a anuntat incheierea unui acord de franciza cu Apex Alliance 1 pentru a deschide in 2017 hotelul cu 201 camere Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, intr-o cladire monument istoric din Strada Doamnei, nr. 12.

Romania gazduieste deja cinci hoteluri Hilton Worldwide, deschise sub trei branduri hoteliere diferite, iar Hilton Garden Inn Bucharest Old Town marcheaza debutul acestui nou brand in capitala.

„In ceea priveste designul hotelului, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town urmareste o strategie pe care o dezvoltam cu mare succes in mai multe orase europene, printre care Moscova, Paris, Londra si Szczecin si anume, aceea de a prezerva cu multa grija fatada unei cladiri din centrul istoric al orasului, incorporand in acelasi timp in constructia respectiva un hotel modern”, a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton Worldwide.

Potrivit lui Robert Esanu, director al Apex Alliance 1, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va avea un restaurant contemporan si un centru de fitness deschis non-stop. „Amplasarea sa centrala ofera acces facil la zona de restaurante si baruri din Centrul Vechi dar si la principalele atractii ale Bucurestiului, inclusiv Muzeul National de Istorie al Romaniei, Muzeul Sportului sau Teatrul de pe Lipscani”, a adaugat Esanu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă