Antreprenori by eMAG Stiri

Program de dezvoltare personală

14 mai 2020 < 1 min

Program de dezvoltare personală

Reading Time: < 1 minut

Două antreprenoare din România, Lucia Radu și Ioana Axinte, lansează un program de dezvoltare personală, care aduce laolaltă instrumente de neuroștiință aplicată și procese de învățare inovatoare. Intitulat Unfold, programul se va desfaşura online, în limba engleză, va avea o durată de 4 săptămâni și va include: 4 webinarii, 4 sesiuni de peer to peer learning și o sesiune de coaching.

Lucia Radu are 13 ani de experienţă în management de programe, organizare şi livrare de experienţe de învăţare, lucrând cu grupuri ţintă variate – părinţi, profesori, antreprenori, în domenii precum procese de învăţare, educaţie nonformală, antreprenoriat, dezvoltare personală, dar şi facilitare de procese de design thinking şi rezolvare colaborativă de probleme.

Ioana Axinte are peste 8 ani de experienţă în design de procese de învăţare şi management de programe, facilitând conversaţii pe teme precum blended learning şi design de activităţi de învăţare digitale, colaborative. 

Ca preambul, cele două antreprenoare organizează pe 21 mai un webinar gratuit, în care toţi participanţii vor explora un prim instrument care poate fi cu uşurinţă folosit în multe arii din viață. Înscrieri se pot face aici.  Evenimentul va avea loc la ora 19:00, ora României.

One Comment
  1. Lucia Radu
    multumim pentru sprijin!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: