Companii Stiri

Proiecte imobiliare de peste 100 mil. euro in Bucuresti

6 oct. 2015 < 1 min

Proiecte imobiliare de peste 100 mil. euro in Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Mai multi investitori privati s-au reunit sub titulatura Forte Partners si dezvolta in parteneriat proiecte imobiliare in zone cheie ale Bucurestiului, cu o valoare cumulata de peste 100 de milioane de euro.

Cel mai important proiect al Forte Partners este The Bridge, un business center de clasa A, compus din doua cladiri, cu o suprafata bruta inchiriabila de 56.380 mp, in zona din jurul pasajului Basarab. Prima faza a proiectului, care va respecta standardele de sustenabilitate LEED Gold, va demara in primul trimestru din 2016 cu o investitie de peste 60 de milioane de euro.

„Pe langa specificatiile tehnice ce respecta cele mai inalte standarde de calitate, viitorii chiriasi au la dispozitie o suprafata neta per etaj de peste 3.000 mp, cu o densitate maxima de 1 persoana la 6,5 mp, situatie unica in zone similare din Bucuresti”, spune Geo Margescu, Fondator si CEO Forte Partners.

Potrivit Forte Partners, zona din jurul pasajului Basarab are toate premisele pentru a deveni noul pol de dezvoltare imobiliara a Capitalei, datorita infrastructurii rutiere si de transport public, precum si proximitatii fata de Universitatea Politehnica, principalul generator de forta de munca pentru sectorul IT.

Printre actionarii Forte Partners se numara Ionut Dumitrescu (fondatorul Eurisko, cea mai mare agentie imobiliara romaneasca, vanduta catre CBRE), Geo Margescu (un manager de numele caruia se leaga proiecte precum Europolis Logistic Park, sediul central al Millennium Bank sau cladirea de birouri Louis Blanc) si familia Jabra (fondatorii businessului Nova Brasilia, vandut catre Kraft Foods).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: