Business Stiri Tech

RISE – pachetul de soluții SAP pentru digitalizarea companiilor

3 feb. 2021 2 min

RISE – pachetul de soluții SAP pentru digitalizarea companiilor

Reading Time: 2 minute

Gigantul IT SAP lansează RISE with SAP un pachet ce își propune să accelereze transformarea organizațiilor în Companii Inteligente. RISE with SAP oferă un mod de reconfigurare a proceselor prin tehnologii inteligente, pentru a obține rezultate superioare în business.

„Tensiunile geopolitice, provocările de mediu și pandemia sunt factori care forțează business-urile să facă față schimbărilor mai accelerat ca oricând. Companiile care își pot adapta rapid procesele de business vor prospera”, a declarat Christian Klein, CEO SAP.

Transformare digitală AI

Oferit pe bază de abonament, pachetul RISE with SAP integrează SLA, partea operațională și asistență. Abordarea holistică va ajuta companiile să își transforme cu adevărat businessul, depășind simpla migrație tehnică către cloud, pentru a permite o transformare continuă.

Împreună cu ecosistemul de parteneri, SAP va ghida companiile în transformarea afacerii lor astfel:

 • Reconfigurarea proceselor de business:
  Business Process Intelligence are la bază modelul de afaceri SAP și expertiza proceselor obținută din colaborarea cu peste 400.000 de clienți din 25 de industrii. Clienții pot analiza continuu performanța
  proceselor lor de business, procesele de business pot integra componente inteligente grație unei conexiuni directe cu fluxul de lucru SAP, Robotic Process Automation (RPA) și alte servicii de Inteligență
  Artificială (AI).
 • Activarea migrației tehnice: servicii automatizate pentru a facilita migrarea către arhitecturi de soluții modulare și standard, ceea ce va genera un consum mai rapid de inovație în cloud, precum și asistență din partea arhitecților tehnici.
  Infrastructurile cloud ale clienților, ce rulează într-un centru de date SAP sau prin intermediul unui hyperscaler la alegere, pentru a beneficia de capabilități de Infrastructure-as-a-Service fără blocarea datelor și a sistemului.
  • Construirea unei Companii Inteligente (Intelligent Enterprise):
  Business Technology Platorm furnizează un singur strat semantic într-o companie, oferind baza pentru o transformare holistică a business-ului.
 • Capabilități superioare de lo-code sau no-code pentru a extinde soluțiile SAP, RPA inteligent pentru automatizare, precum și un serviciu workflow de top pentru a schimba procesele din mers.

One Comment
 1. Angajați Fericiți = Clienți Fericiți.Cum să creezi experiențe de top pentru clienții și angajații tăi - Revista Biz
  […] actuale și viitoare, dar și despre provocările și soluțiile din domeniul resurselor umane, SAP te invită pe 12 mai la SAP Human Experience Summit – ghidul tău pentru o transformare digitală […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: