Finanțe Stiri

Schimbări în conducerea UNIQA Asigurări

23 dec. 2020 2 min

Schimbări în conducerea UNIQA Asigurări

Reading Time: 2 minute

Începând cu luna decembrie 2020, Paul Zarzără este membru al Directoratului UNIQA Asigurări.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicați activității în domeniul asigurărilor, Paul Zarzara își asumă noua poziție în cadrul UNIQA din rolul de Director al Direcției Daune, pe care a coordonat-o, arată asigurătorul, într-un comunicat de presă.

Paul Zarzără, în vârstă de 40 de ani, a condus și implementat cu succes o serie de proiecte importante pentru transformarea digitală a companiei și redefinirea arhitecturii echipelor și a modului de lucru în aria sa de activitate, inovatoare la nivelul pieței asigurărilor din România și nu numai, cu impact semnificativ în ceea ce privește îmbunătățirea experienței clienților UNIQA pe parcursul procesului de notificare și soluționare a daunelor.

“Contribuția lui Paul la transformarea activității în aria de daune a făcut posibil ca UNIQA să își consolideze reputația unei companii care își respectă promisiunile față de clienți, prin servicii inovatoare, relevante și de cea mai bună calitate. Suntem mândri să avem în echipa de management un profesionist cu o vastă experiență și recunoaștere atât la nivelul pieței locale, cât și la nivel internațional. Am încredere că, din noul rol de membru al Directoratului UNIQA Asigurări, Paul va avea, mai departe, un aport semnificativ la dezvoltarea și pregătirea companiei pentru a deveni unul dintre jucătorii de top din piață”, a precizat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

“Sunt onorat să pot duce mai departe experiența alături de echipa UNIQA din noul rol în cadrul Directoratului companiei. Le mulțumesc colegilor din aria Daune pentru încrederea, perseverența, energia și viziunea cu care s-au implicat în fiecare proiect implementat, reușind împreună, de fiecare dată, să oferim o experiență mai bună clienților UNIQA. Alături de echipa de management a companiei, continuăm povestea UNIQA prin transformare digitală și soluții inovatoare, centrate pe client. Totodată, mi-a fost incredințată misiunea de a dezvolta segmentul Corporate & Affinity și, cu ajutorul soluțiilor personalizate, ne asumăm rolul de a oferi excelență în servicii, bazându-ne pe echipa noastră de profesioniști cu un nivel înalt de expertiză”, a declarat Paul Zarzără, Membru al Directoratului UNIQA Asigurări.

Următoarea perioadă aduce o serie de schimbări importante care susțin, mai departe, transformarea și dezvoltarea activității Grupului UNIQA la nivel internațional, dar și în plan local. Noul model de business al companiei armonizează procesele la nivelul piețelor internaționale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competențelor profesionale pentru a adresa nevoile clienților într-un mod personalizat, în funcție de segmentul de care aparțin – Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse și servicii de calitate, la nivelul celor mai înalte exigențe.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: