Antreprenori by eMAG Creativitate Lifestyle Stiri

Se deschide TALENT, un cocktail bar dedicat comunității creative din București

18 iun. 2020 < 1 min

Se deschide TALENT, un cocktail bar dedicat comunității creative din București

Reading Time: < 1 minut

De vineri, 19 iunie, The Café devine TALENT de la The Institute, același spațiu din strada Știrbei Vodă 104-106, dar cu un meniu nou, cu o selecție savuroasă de cocktails și cu o nouă identitate vizuală semnată de Gavrilă & Asociații!

Institute, The Café, care a reunit în ultimii 10 ani evenimentele în jurul comunităților The Institute și mai recent, a Cartierului Creativ, devine TALENT de la The Institute – cocktail bar. Astfel, CEO-ului The Institute, Andrei Borțun, i se alătură Sebastian Florescu, co-owner The Owl Cocktail House.

Cu o istorie aparte în organizarea de evenimente, de la cele 10 ediții ale Școlii ADC, jurizări ale Internetics, Galei Societății Civile sau Effie, serile Frontline Club, întâlniri ale boardurilor Romanian Design Week sau Diploma și ulterior, întâlniri ale rețelei care compune Cartierul Creativ, spațiul de pe Știrbei Vodă 104-106 rămâne un simbol al comunității creative din București.

Cocktail barul va fi deschis de miercuri până duminică, în intervalul orar 18:00 – 01:00, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0743 260 923.

Au fost luate toate măsurile de prevenție recomandate de autorități pentru a ne putea revedea în siguranță.

Comunitatea creativă va avea, așadar, începând cu 19 iunie, ora 18:00, un nou loc de socializare și reuniune.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: