Stiri MarComm

Summer Well Limited Edition are loc în perioada 12-15 August 2021. Cine urcă pe scena festivalului

25 iun. 2021 < 1 min

Summer Well Limited Edition are loc în perioada 12-15 August 2021. Cine urcă pe scena festivalului

Reading Time: < 1 minut

Festivalul Summer Well se desfășoară în 2021 sub conceptul The Limited Edition, care aduce o zi în plus de concerte. Evenimentul are loc în perioada 12-15 august, pe Domeniul Știrbey, din Buftea.

Abonamentele achiziționate pentru ediția din 2020 se transformă automat în abonamente pentru 2021. Persoanele care nu pot participa anul acesta au opțiunea de a-și amână abonamentul pentru ediția 2022 a festivalului. Pentru a face acest lucru, trebuie să acceseze site-ul oficial până pe 4 iulie 2021.

În acest moment, accesul în festival este permis doar persoanelor vaccinate împotriva SARS-COV-2, conform reglementărilor în vigoare.

Summer Well 2021 va include, pe lângă o scenă secundară, instalații de artă, expoziții, street food și multe alte noutăți pregătite special pentru The Limited Edition.

Cine vine pe scena Summer Well 2021

Festivalul va debuta joi, 12 august 2021 cu show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 și 14 august vor aduce pe scenele Summer Well nume internaționale importante precum: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alături de o serie de artiști locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și Hip Hop La Feminin.

Night Picnic va avea loc anul acesta în ziua de duminică, pe 15 august, când pe scena va urca Orchestra Simfonică București. Organizatorii promit și multe nume noi care se vor adăuga artiștilor deja confirmați.

Prețul unui abonament este de 275 lei + taxe. Există și varianta biletelor de o zi la prețul de 75 lei+ taxe. Toate biletele deja achiziționate rămân valabile pentru ediția de anul acesta.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: