Companii Stiri

SymphoPay, investitie de 550.000 euro din partea lui Radu Georgescu

apr. 5, 2016 < 1 min

SymphoPay, investitie de 550.000 euro din partea lui Radu Georgescu

Reading Time: < 1 minut

GECAD Group investeste peste jumatate de milion de euro in SymphoPay, start-up care propune magazinelor o solutie inovatoare de POS-uri inteligente.

Cu SymphoPay comerciantii si bancile partenere pot sa centralizeze intr-o singura platforma integrata platile cu cardul prin POS-uri  si sa utilizeze aceste echipamente nu doar pentru operatiuni de plata, ci si, spre exemplu, pentru actiuni de marketing.

„Am descoperit in SymphoPay acel motor care poate duce o parte a serviciilor financiar-bancare locale la urmatorul nivel tehnologic. Este un proiect indraznet, initiat de oameni cu experienta in industria tranzactiilor financiare, ce pot scala solutia gandita la nivel regional”,a declarat Radu Georgescu, Partener Fondator GECAD Group.

SymphoPay este in etapa premergatoare lansarii comerciale in care principalul obiectiv este de a realiza integrarea cu primul val de comercianti si cu primele banci. Lansarea comerciala a platformei va avea loc peste cateva luni. Compania a fost infiintata in 2015 de Daniel Nicolescu si Sebastian Ionita, la dezvoltarea solutiei SymphoPay lucrand in prezent o echipa de 10 oameni cu experienta in domeniul tehnologiilor financiare si comertului online.

Pentru banci, unul dintre beneficiile colaborarii cu SymphoPay este reducerea costurilor de operare asociate POS-urilor (achizitie, mentenanta lunara, comunicatie). In acelasi timp, pot beneficia de o platforma ce le faciliteaza colaborarea cu comercianții parteneri și integrarea facillă a campaniilor de marketing.

Dupa SmartBill, investitia in SymphoPay este cea de-a doua finantare a GECAD Group in companii din domeniul financiar din 2016. Printre alte proiecte din portofoliul activ al fondului de investitii se numara Vector Watch, Gluru si PawSquad.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: