Marketing Stiri

TeCOMM , la a cincea editie

28 aug. 2015 2 min

TeCOMM , la a cincea editie

Reading Time: 2 minute

Pe 21 si 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea editie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, eveniment in cadrul caruia pe langa  subiecte din eCommerce se va discuta si despre doua tactici de Marketing Online: marketing afiliat si e-mail marketing. 

Claudiu Farcas, ProfitShare
Claudiu Farcas, ProfitShare

In cadrul TeCOMM, Claudiu Farcas, manager la Profitshare, va sustine o prezentare despre marketingul afiliat. El va vorbi despre Metode imediat aplicabile pentru a activa afiliatii pentru a fi performanti  si va prezenta cum pot magazinele online sa atraga afiliati sa le promoveze produsele si cum sa isi creasca o comunitate loiala de afiliati care este orientata spre performanta si care le va ajuta sa promoveze imaginea brandului.

????????????????????????????????????
Eugen Potlog, Conectoo

Eugen Potlog, manager la Conectoo, vine la TeCOMM cu prezentarea “Clientul tau, elementul central din strategia de Email Marketing”. Participantii vor putea afla cum sa implementeze cu succes o strategie de email marketing prin care clientii sa fie pusi pe primul loc. De asemenea, participantii vor putea analiza tehnici si scenarii de Marketing Automation create special pentru eCommerce si vor afla cum sa transmita mesajul potrivit la timpul potrivit catre persoana potrivita.

La TeCOMM vor fi prezenti peste 40 de speakeri nationali si internationali, reprezentanti ai unor branduri precum IKEA, Altex, Digital Annexe, CloudIQ, Bitdefender, eCommerce MasterPlan, Digital Anexe. Doi dintre principalii speakeri internationali fac parte din World’s Top 50 Email Marketing Influencer si Top 10 comentatori de eCommerce din lume.

Conferinta este adresata oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest domeniu, specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat.

Inscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor si a agendei. Cei care se inscriu pana luni, 31 august, beneficiaza de preturi speciale.

Evenimentul este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targul Touristica.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: