Finanțe Stiri

TPG Group a câștigat trei noi clienți

13 dec. 2017 3 min

TPG Group a câștigat trei noi clienți

Reading Time: 3 minute

TPG Group anunță câștigarea a trei clienți noi importanți: Testing Inspection Certification, Krones România și Sidma România.

Testing Inspection Certification este reprezentanta în România a TÜV NORD/ TÜV HELLAS,  un organism de inspecție și certificare, pentru toate tipurile de întreprinderi, atât în sector privat cât și în sectorul public, în oricare dintre următoarele arii: Tehnologie, Calitate, Securitate, Energie sau Mediu. TÜV Hellas a devenit leader al serviciilor de Inspecție-Certificare și este responsabilă pentru planificarea și dezvoltarea strategiei TÜV Nord în zona Balcanică și a Sud-Estului Mediteranei. Pentru acest client TPG va asigura serviciile de contabilitate a reprezentanței din România, arată TPG Group într-un comunicat de presă.

“Imediat ce am înființat compania din România am selectat TPG să ne fie partenerul pe parte de Contabilitate. TPG a fost, de asemenea, partenerul meu de contabilitate și în alte companii. Lucrez cu ei din 2013. TPG oferă servicii complete de contabilitate. Îmi aduc aminte, când a trebuit să externalizez complet departamentul de contabilitate, TPG a fost soluția de succes. De asemenea, la sfârșit s-a adeverit că această decizei nu numai că a îmbunătățit activitatea în departamentul contabil, dar a și fost cost-effective. În tot acest timp, oricând am avut nevoie de servicii financiare, TPG a răspuns repede și corect,” a declarat Akis Ionas, Managing Partner al Testing Inspection Certification.

“Mai mult de atât, în timpul controalelor fiscale sau auditurilor financiare, echipa TPG a făcut o muncă excelentă și într-adevăr au salvat mult din timpul meu. În final, și acesta este un aspect foarte important, trebuie să menționez că relația cu TPG nu se rezumă la relația între două companii, ci la o relație între persoane. Mă simt foarte confortabil să sun la TPG și să întreb orice speță, ca și cum aș suna și aș vorbi cu partenerii mei” a adăugat Akis Ionas, Managing Partner al Testing Inspection Certification.

Al doilea client este Krones România, intrat în portofoliul TPG începând cu luna octombrie. TPG oferă Krones servicii de contabilitate și raportare manageriala. Krones România, filială a Krones AG Germania, este un one-stop shop pentru furnizarea de echipamente, linii de producție și fabrici complete de producție. Compania planifică, dezvoltă și produce echipamente folosite în tehnologiile de procesare, umplere sau ambalare. Aceste linii de producție sunt folosite zilnic cu atât în industria berii, a sucurilor, a apei sau a vinurilor cât și în industria alimentară, chimică, cosmetică sau farmaceutică. La nivel global Krones are aproximativ 14.500 angajați și venituri consolidate globale de 3.391 miliarde euro, se arată în comunicat.   

Sidma România a decis în cea de-a două parte a anului să acorde către Bălan TPG Audit, firmă din cadrul grupului TPG, contractul de servicii de audit pentru 30 Iunie 2017 cât și pentru anul încheiat la 31 Decembrie 2017. Prin acest contract, Bălan TPG Audit și-a crescut numărul companiilor auditate din sectorul de producție. 

Sidma România s-a înființat în anul 2005 fiind deținută de Sidma S.A Greece – cel mai mare distribuitor de produse din oțel, cu peste 75 ani experiență industria oțelului din Grecia. Sidma este lista la Bursa de Valori Atena, și face parte din Grupul Sidenor, cel mai mare producător de oțel din Grecia. 

De asemenea, pe lângă aceste reușite, în ultima perioadă, TPG Advisory, compania de consultanță din grupul TPG, a fost implicată în mai multe misiuni de due diligence. Cea mai recentă este o posibilă achiziție britanică în România, care dacă se va materializa va rezulta într-o importantă investiție străină în România.

TPG Group a adunat în echipa sa profesioniști cu experiență vastă profesională și diverse background-uri, obiectivul final fiind să îi poată asigura soluții integrate clientului pentru ca acesta să-și îmbunătățească eficiența, să gestioneze în mod corect costurile și să-și controleze mai bine structura și operațiunile propriei afaceri. Practic, grupul TPG oferă clienților săi instrumentele necesare pentru un management optim al companiei. Grupul TPG România, unul dintre cei mai importanți jucători locali pe piața serviciilor financiare este compus din companiile Bălan TPG Audit, TPG Accounting și TPG Advisory, sub supravegherea lui Vasileios Voulgaris.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: