BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

TransferGo a primit o finanțare de 10 milioane dolari

23 iun. 2020 < 1 min

TransferGo a primit o finanțare de 10 milioane dolari

Reading Time: < 1 minut

După creșterea de peste 30% înregistrată pe timpul restricțiilor de circulație, compania de transferuri online internaționale rapide TransferGo a primit o finanțare de 10 milioane de dolari. Runda de finanțare a fost coordonată de fondurile Seventure și Vostok Emerging Finance. În prezent, numărul clienților TransferGO a depășit două milioane.

”De multe ori izolați în țările în care muncesc, imigranții au apelat la TransferGO pentru a trimite bani în siguranță acasă sau, în unele cazuri, pentru a primi bani”, afirmă Daumantas Dvilinskas, CEO și fondator al TransferGO. Potrivit acestuia, în perioada de izolare a fost confirmată tendința observată mai întâi în Africa de a “sări” peste serviciile bancare clasice, de la numerar, direct la aplicațiile instalate pe smartphone. Astfel, țări precum India, Turcia, Ucraina sau Nigeria au înregistrat creșteri semnificative. În plus, îngrijorările privind folosirea cash-ului și măsurile de izolare au determinat multe persoane să renunțe la serviciile de transfer clasice, bazate pe cash. TransferGO și-a lansat recent serviciile pe 11 noi piețe, inclusiv Japonia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită, Singapore și Ghana. Această extindere reprezintă dublarea pieței în Asia și Africa, dincolo de baza inițială care a fost Europa.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, în 67 de țări și are peste două milioane de clienți. TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: