Companii Stiri

Uber lanseaza uberFAMILY in Bucuresti

20 aug. 2015 < 1 min

Uber lanseaza uberFAMILY in Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Pasagerii pot comanda de acum incolo o masina echipata cu un scaun pentru copii care au intre 9 si 18 kg. Printr-o simpla apasare de buton poti comanda o masina care te va duce in siguranta la destinatie impreuna cu copilul tau.

Uber lanseaza serviciul uberFAMILY in Bucuresti, prin care pasagerii pot comanda o masina echipata cu un scaun pentru copii care au intre 9 si 18 kg.

Uber ofera o noua alternativa sigura si convenabila de transport prin lansarea serviciului uberFAMILY cu scaun pentru copil. Transportul copiilor prin oras este dificil pentru multe persoane  si foarte multi parinti se bazeaza pe masina personala pentru a se deplasa. Acum, cu noul serviciu uberFAMILY, acest lucru devine mult mai simplu pentru familiile cu copii mici.

Pentru a comanda o masina uberFAMILY dotata cu scaun pentru copii se apasa pe butonul “Scaun pentru copil” si apoi se comanda masina. Este, insa, responsabilitatea pasagerului adult care calatoreste cu copilul sa aseze copilul in scaun, sa ii puna centura de siguranta a scaunului si sa se asigure ca scaunul este instalat corect.

Mai multe informatii despre siguranta copiilor in masina sunt disponibile pe urbankid.ro, site de parenting pozitiv. Avem si o surpriza pentru micii pasageri – pentru ca fiecare calatorie cu Uber sa fie cât mai placuta, masinile cu scaun pentru copil sunt dotate cu carti pentru cei mici de la Editura Litera Mica.

In acest weekend, 20-23 august 2015, poti incerca uberFAMILY gratuit. Primele 2 curse sunt gratuite in limita a 20 RON, daca iti faci cont Uber si introduci codul uberdefamilie. Promotie disponibila doar pentru uberFAMILY. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: