Companii Stiri

Un nou proiect rezidențial, în Drumul Taberei

24 oct. 2016 < 1 min

Un nou proiect rezidențial, în Drumul Taberei

Reading Time: < 1 minut

new-residence-bucuresti_2Un proiect rezidențial care cuprinde 24.000 mp construiți, pe o suprafață de 10.000 mp de teren, va fi realizat, în Drumul Taberei, de către compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd.

New Residence București este al doilea proiect rezidențal pe care compania îl dezvoltă în România și presupune o investiție de 10 milionane de euro. Complexul va avea regim de înălțime scăzut: de P+2E+M, și va dispune de 216 apartamente finisate, la cheie: garsoniere și apartamente de două și trei camere.

Ansamblul rezidențial va cuprinde facilități moderne, precum: spații comune protejate, lifturi, parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spații comerciale, supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie și locuri de joacă pentru copii.

În prezent, proiectul se află în prima fază de construcție, etapă ce va fi finalizată în luna decembrie a acestui an, urmând ca întregul proiect să fie livrat în primăvara anului 2017.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: