Finanțe Stiri

UniCredit și Allianz-Tiriac, parteneriat pentru distribuția de asigurări

29 oct. 2018 3 min

UniCredit și Allianz-Tiriac, parteneriat pentru distribuția de asigurări

Reading Time: 3 minute

UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac au semnat un parteneriat strategic care vizează distribuţia de asigurări de viaţă şi asigurări generale.

Clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea achiziţiona, prin intermediul băncii, asigurări de locuinţă, de sănătate şi alte tipuri de asigurări generale, precum şi asigurări de viaţă de tip exclusiv protecţie sau protecţie şi investiţie oferite de către Allianz-Ţiriac Asigurări, anunță cele două companii, într-un comunicat de presă.

 “Mă bucur să anunţ semnarea acordului de colaborare local cu UniCredit Bank. Este un parteneriat strategic între două companii puternice din domeniul financiar atât la nivel local, cât şi internaţional, capabile să ofere expertiză precum şi un plus de valoare clienţilor noştri. Asigurările pe care Allianz-Ţiriac le pune la dispoziţia clienţilor UniCredit Bank sunt de natură să rezolve diferite dificultăţi financiare, generate de evenimente nedorite pe care aceştia le pot întâmpina oricând, pe parcursul valabilităţii contractelor. De la riscuri catastrofice, accidente sau avarii casnice, furturi prin efracţie, invalidităţi sau intervenţii chirurgicale ale persoanei care contractează creditul, toate acestea reprezintă evenimente în viaţa oamenilor care dezechilibrează bugetul familial. Allianz-Ţiriac este alături de clienţii UniCredit Bank, protejându-le lucrurile care contează şi oferind un motiv în plus de linişte şi de confort financiar pentru ei şi cei dragi”, a declarant Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

Allianz-Ţiriac devine astfel asigurătorul care oferă produse de asigurare clienţilor UniCredit Bank în sistem „one stop shop”, prin intermediul reţelei extinse de sucursale ale băncii. Noile produse de asigurare vin în completarea produselor bancare oferite de UniCredit Bank și pot fi accesate de clienți uşor și rapid.

„Primera”, produsul dedicat asigurării locuinței, completează achiziția creditelor ipotecare, pentru a economisi timp și energie la asigurarea imobilului adus în garanție. Primera acoperă riscurile din categoria FLEXA (incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor și a vehiculelor spațiale), calamități naturale şi inundații provocate de apa de conductă şi include clauza „72 de ore” care reprezintă un ajutor real în rezolvarea rapidă a evenimentului, în momentul producerii riscului asigurat.

Asigurarea de viață „GeniusProtect” se adresează tuturor clienților de cont curent în lei, din oferta GeniusCont şi nu numai. GeniusProtect oferă susținere financiară persoanei asigurate și familiei pentru situațiile neprevăzute de accident, oriunde în lume, cu consecințe precum: intervenții chirurgicale, invaliditate totală permanentă sau decesul persoanei asigurate.

“Suntem încântaţi să dezvoltăm împreună cu Allianz-Țiriac Asigurări pachete complete de protecţie financiară. Prin noile produse de asigurare, „Primera” și „GeniusProtect”, UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi, pornind de la lucrurile care contează cu adevărat: viața, familia și locuința. Într-o piață orientată mai mult spre produse de asigurare de credite, noi vrem să dezvoltăm, alături de partenerii pe termen lung, Allianz-Ţiriac, o ofertă competitivă şi diversificată de produse de asigurări, bine ancorată în realitatea de zi cu zi, simplu de accesat de către clienți prin orice canal de vânzare al băncii“, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Implementarea în România a acestui acord se bazează pe parteneriatul cadru dintre UniCredit și Grupul Allianz la nivelul Europei Centrale și de Est, care, aşa cum a fost anunțat la începutul lunii iunie, va combina puternica reţea regională a UniCredit cu expertiza Grupului Allianz, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: