Companii Stiri

Vânzări de peste cinci milioane de euro pentru Nordis Group

20 iul. 2020 3 min

Vânzări de peste cinci milioane de euro pentru Nordis Group

Reading Time: 3 minute

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, anunță vânzări record în ultima săptămâna pentru ansamblul mixt Nordis Mamaia, format din camere de hotel și apartamente rezidențiale. Astfel, doi investitori au achiziționat aici camere de hotel, dar și apartamente rezidențiale în valoare totală de peste 5 milioane de euro. Achizițiile reprezintă două etaje complete ale ansamblului.

În momentul de față, luând în considerare situația actuală globală, investițiile în domeniul imobiliar oferă un sentiment de siguranță viitorilor investitori. Acum, aceștia sunt determinați să caute noi oportunități care să le aducă un randament garantat pe o perioadă îndelungată.

Achiziția celor doi investitori însumează un grad de ocupare de peste 20% din totalul unui corp al ansamblului Nordis Mamaia. La finalizare, ansamblul va avea 4 clădiri de 11 etaje, două dintre acestea fiind destinate zonei hoteliere, iar două zonei rezidențiale. În prezent, prețul pentru un apartament în zona rezidențială Nordis Mamaia pornește de la 71.000 euro, iar o cameră de hotel de la 71.500 euro. Prima categorie cuprinde apartamentele de vacanță și cele permanente, în care viitorii locatari se vor bucura în fiecare zi de toate facilitățile complexului. A doua categorie vizează procesul investițional, și anume achiziționarea unei camere de hotel care are un randament garantat de 7% pe an.

Alexandru Mihai Senior Partner

„Cele două etaje din ansamblul Nordis Mamaia, în valoare de peste 5 milioane de euro, au fost vândute în luna iulie către doi investitori și reprezintă un record pentru o perioadă atât de scurtă de timp. Pentru noi, acest lucru arată că facem lucrurile bine și că produsul pe care l-am adus pe piața din România este unul inovator, apreciat de clienți. Suntem încântați de numărul mare de persoane interesate de proiectul Nordis Mamaia, ca dovadă vindem foarte bine zona rezidențială în acest moment și pentru că unitățile se vând foarte repede, colegii mei din departamentul de vânzări lucrează neîntrerupt. Aceștia au programate zilnic zeci de întâlniri cu potențiali investitori și de fiecare dată reușesc să găsească cele mai bune soluții pentru fiecare, în funcție de nevoile și preferințele clienților. Perioada de vară este una plină pentru noi și ne concentrăm toată atenția către vânzări, construcție și design interior, tocmai de aceea ne așteptăm în continuare la rezultate excepționale”, a declarat Alexandru Mihai, Senior Partner – Nordis Group.

Pentru întregul proiect, procesul de vânzare s-a realizat etapizat și a început cu hotelul, care are în prezent o rată de vânzare de peste 90% și a continuat cu zona rezidențială, vândută în proporție de 40%. Pentru zona rezidențială, cele mai multe dintre cereri s-au axat pe apartamente spațioase cu două sau trei camere.

Decizia de a investi în proiectul Nordis Mamaia este influențată de multitudinea facilităților și a serviciilor pe care conceptul le oferă. Cel mai mare SPA de pe litoralul românesc de 3.200 mp, nouă restaurante și cafenele, 10.000 de metri pătrați de plajă proprie și galerie comercială premium, sunt doar câteva din elementele cheie ale proiectului Nordis Mamaia. Orice achiziție aici este o investiție pe termen lung, dată fiind locația exclusivistă, facilitățile la standarde internaționale, designul și arhitectura.

De asemenea, majoritatea persoanelor interesate aleg să investească acum date fiind prețurile avantajoase, care după lansare vor avea o creștere estimativă de peste 30-40%.

Construcția ansamblului se realizează treptat, astfel că în prezent este finalizat primul corp și a intrat în faza în care se lucrează la finisare și amenajare. Pentru corpul al doilea de hotel, a fost finalizată fundația, iar structura este ridicată până la etajul cinci. Recent au fost începute lucrările și pentru corpul al treilea. Ansamblul are ca termen de finalizare 2021.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: