Stiri Tech

XAPT lanseaza SmartBiz 365, solutia de business pentru companiile mici

3 mai 2017 2 min

XAPT lanseaza SmartBiz 365, solutia de business pentru companiile mici

Reading Time: 2 minute

XAPT Solutions, partener principal Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics ERP anunta lansarea solutiei de management al afacerilor pentru companiile mici – SmartBiz 365.

Dezvoltata pe platforma unei solutii cu experienta, respectiv Microsoft Dynamics NAV, SmartBiz 365 se adreseaza companiilor de mici dimensiuni, acelor antreprenori care aspira spre dezvoltare, prin schimbarea modelului de business. Acestia au acum la dispozitie o solutie de ale carei beneficii se puteau bucura numai companiile mari. SmartBiz 365 este disponibila in Cloud, pe baza de abonament lunar.

„SmartBiz 365 este raspunsul nostru la trend-ul pietei: pe de o parte, reprezinta adaptarea la manifestul Microsoft „mobile-first, cloud-first”, strategie ce ghideaza toate actiunile intreprinse de XAPT in ultimii ani; pe de alta parte, reprezinta crearea unui mediu de business flexibil si a unor parghii ce ajuta la adaptarea schimbarilor din piata.

Am investit experienta noastra acumulata de-a lungul celor 20 ani de prezenta in piata de ERP si am adaptat-o, prin SmartBiz 365,  sa raspunda provocarilor actuale ale mediului de business. In acest fel, solutiile robuste de management al afacerii devin accesibile companiilor mici. Oferim o solutie cu implementare rapida, flexibila, cu suport si actualizari continue, care inglobeaza toate tehnologiile Microsoft de care o companie moderna are nevoie”, a adaugat Mihai Madussi, Managing Director, XAPT Solutions.

Mai multe detalii despre SmartBiz 365 sunt disponibile pe website-ul dedicat – www.smartbiz365.ro.

XAPT Solutions are o experienţă de peste 20 ani, concretizată la momentul actual în peste 250 de proiecte Microsoft Dynamics ERP, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul are birouri în Australia, Canada, Filipine, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii, Shanghai și parteneriate strategice în multe alte țări.

Foto: © Tashatuvango | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: