Digital Stiri

Zile și Nopți lansează podcastul „Ascultă-ți vacanța”

2 apr. 2021 < 1 min

Zile și Nopți lansează podcastul „Ascultă-ți vacanța”

Reading Time: < 1 minut

În luna aprilie, în fiecare săptămână, Zile și Nopți propune un nou podcast de vacanță. Primele 4 episoade sunt realizate în parteneriat cu Eco-România. Asociația de Ecoturism din România reunește într-o manieră inovatoare sectorul public și cel privat într-un parteneriat pentru conservarea naturii și dezvoltarea turismului durabil.

“Redescoperă România în ritm domol” este tema podcast-urilor Zile și Nopți, Ascultă-ți Vacanța!

Dincolo de arhicunoscutele zone turistice, cu bunele și relele lor, sunt o mulțime de destinații mai puțin cunoscute dar în care vei găsi servicii și experiențe turistice de bună calitate, ca-n orice alt colț al lumii. Destinațiile de ecoturism sunt locuri speciale în care oferta turistică pune preț pe activități în natură și pe conectarea cu oamenii și cultura locului. Ascultătorii vor putea să se plimbe agale printre casele decorate cu motive tradiționale din Țara Dornelor, să descopere moștenirea sașilor din Colinele Transilvaniei, să se minuneze de măiestria meșterilor în lemn din Eco Maramureș,etc.

De asemenea, cei ce vor să descopere natura au cel puțin la fel de multe opțiuni: de la safari pentru observarea zimbrilor în Ținutul Zimbrului, o vizită pe seară la unul dintre observatoarele de urși din Băile Tușnad și împrejurimile sau un tur ghidat în pădurile seculare din Eco Maramureș, până la activități de aventură pentru familii în Pădurea Craiului sau programe educaționale în căutarea dinozaurilor din Țara Hațegului – Retezat.

Cu un episod nou în fiecare săptămână, podcasturile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme: Zile și NopțiYoutubeSoundcloundSpotifyGoogle Podcast

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: