img1

Management 360

17 Iunie 2015,
Hotel Howard Johnson, Bucuresti

img2

Management 360

17 Iunie 2015,
Hotel Howard Johnson, Bucuresti

De ce sa participi?

Volatilitatea este astazi cuvantul de ordine in companii. Afla cum poti castiga razboiul talentelor si cum iti poti proteja compania de pierderea celor mai buni oameni prin intermediul celor mai noi metode de engagement si printr-un nou stil de management.

Audienta

Evenimentul se adreseaza oamenilor de management care vor sa construiasca echipe performante, cu angajati talentati, si sa stimuleze crearea unei culturi a performantei si inovatiei in interiorul companiilor lor.

Speakeri

Manageri, lideri si antreprenori cu viziune si strategii bine puse la punct, care au dat dovada si de inventivitate si flexibilitate si pot impartasi valoroasa lor experienta in management si leadership.

Portretul noului top-management

Liderii intalnesc un nou obstacol: tipul de management adoptat. Sub diferite forme si denumiri, team management, project management, middle management, frontline management, top management, custumer satisfaction management, employee satisfaction management, business development management, management quality, pana si cei mai buni profesionisti sunt pusi in dificultate. Diferenta fata de concurenta o face gradul de implicare si informare. Astfel, pentru a fi cu un pas inainte, trebuie sa invatam sa dezvoltam cele mai bune strategii de management, in concordanta cu viitorul.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

logo-bt
logo-telekom
logo-up

CU SPRIJINUL

ad-production-grup
update-adv-logo

PARTENERI MEDIA

logo-business24
logo-cariere
logo-comunitatea-de-afaceri
logo-comunicate-de-presa
logo-ejobs
logo-ziare
logo-exec-edu
Prezenta online sustinuta de
advanced-ideas
© Copyright Revista Biz